Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Χανιά: Ανεβλήθη η δίκη για την επένδυση στη Μονή Τοπλού

Λόγω κατάληψης των δικαστηρίων από δικηγόρους των Χανίων, ανεβλήθη η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση στο Εφετείο Κακουργημάτων Κρήτης της υπόθεσης της επένδυσης μεγάλης βρετανικής εταιρείας σε εκτάσεις στη Μονή Τοπλού.

Στο εδώλιο, εκτός από τον ηγούμενο της Μονής, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απάτης κατά συρροή εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου, θα καθίσουν δασολόγοι, τοπογράφοι-μηχανικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι είχαν διοριστεί είτε ως πραγματογνώμονες από τη Δικαιοσύνη είτε ως τεχνικοί σύμβουλοι από το ελληνικό Δημόσιο.

Οι οκτώ κατηγορούνται ότι παραπλάνησαν τις δικαστικές αρχές σε Λασίθι και Χανιά, καθώς οι κρίσιμες πραγματογνωμοσύνες και γνωμοδοτήσεις που προσκόμισαν ενώπιον των αρμόδιων δικαιοδοτικών οργάνων περιείχαν «ψευδείς αναφορές» ως προς το καθεστώς ιδιοκτησίας των επίδικων εκτάσεων και κυρίως ως προς το χαρακτήρα που είχαν αυτές οι εκτάσεις, αν δηλαδή ήταν δασικές και προστατευόμενες ή χορτολιβαδικές και γεωργικές.

Στόχος των πράξεων αυτών, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ήταν να προχωρήσει η επένδυση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More