Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

10 πτώματα έχουν εντοπιστεί στο Long Island!

Μέχρι αυτή τη στιγμή η αστυνομία των Ηνωμένων Πολιτειών έχει εντοπίσει 10 πτώματα παρατημένα δίπλα σε έναν παραλιακό δρόμο στο Long Island της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία έχει πολύ λίγα στοιχεία στη διάθεσή της, πρόκειται για κατά συρροή δολοφόνο, άνδρα, έξυπνο και πιθανότατα να μένει στην ίδια περιοχή με το μέρος που βρέθηκαν τα πτώματα.

Ο δολοφόνος, ή δολοφόνοι, εντοπίζει τα περισσότερα από τα θύματά του μέσω ενός διάσημου site κοινωνικής δικτύωσης, το craigslist.com. Πρόκειται για μια ηλεκτρονική εφημερίδα αγγελιών, στην οποία προσφέρονται εργασία, αγοραπωλησίες, διάφορες υπηρεσίες, καθώς και προσωπικές αγγελίες. Το site είναι πολύ διαδεδομένο στην Αμερική και χρησιμοποιείται από περισσότερα από 50 εκατ. ανθρώπους.

Σήμερα η αστυνομία ήρθε αντιμέτωπη με ένα ακόμα μακάβριο εύρημα στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον δολοφόνο, ο οποίος είναι γνωστός με το όνομα «The Craigslist Ripper». Τα τελευταία πτώματα, ενός άνδρα και ενός παιδιού, βρέθηκαν διαμελισμένα και κατά πάσα πιθανότητα να μην ανήκουν στο ίδιο δολοφόνο με τα προηγούμενα θύματα. Για την ακρίβεια, η αστυνομία πιστεύει ότι μόνο οι τέσσερις από τις δέκα δολοφονίες έχουν γίνει από το ίδιο χέρι.

Οι τέσσερις από τις γυναίκες που έπεσαν θύματα του παρανοϊκού δολοφόνου είναι συνοδοί και όλες είχαν αγγελία στο craigslist. Στις 13 Δεκεμβρίου 2010 τα απομεινάρια της 25χρονης Maureen Brainard-Barnes, της 24χρονης Mellissa Barthelemy, της 27χρονης Amber Lynn Costello και της 22χρονης Megan Waterman βρέθηκαν παρατημένα μέσα σάκους στον ίδιο δρόμο.

Το πρώτο σοκαριστικό εύρημα ακολούθησε ο εντοπισμός ενός ανθρώπινου κρανίου στις 10 Φεβρουαρίου, το σώμα μια άγνωστης γυναίκας στις 29 Μαρτίου και διαμελισμένα μέρη τριών ακόμα αγνώστων. Μερικά από τα θύματα βρίσκονταν στο Ocean Parkwway για περισσότερο από έναν χρόνο, μιας και η πρώτη γυναίκα που εντοπίστηκε είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της το 2007, ενώ η δεύτερη το 2009.

Η αστυνομία, πέρα από τη προσπάθεια για να εντοπίσει τον δράστη, είναι στη δύσκολη θέση να πρέπει να αναγνωρίσει και τα πτώματα. Αυτό που φοβούνται πλέον είναι ότι από τη στιγμή που δεν καταφέρουν να τον εντοπίσουν άμεσα, ο δολοφόνος θα συνεχίσει κανονικά το έργο του. Το μόνο ενθαρρυντικό είναι πως πιστεύουν ότι τα πρώτα πτώματα μπορεί να ανήκουν σε δολοφόνο που έχει ήδη συλληφθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More