Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ιαπωνικά αυτοκίνητα με ραδιενέργεια κατασχέθηκαν στη Ρωσία

Τις τελευταίες εβδομάδες στη ρωσική Άπω Ανατολή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 50 αυτοκίνητα, που εξέπεμπαν υπερβολικά υψηλό ποσοστό ραδιενέργειας, δήλωσε ένας υπεύθυνος των περιφερειακών τελωνείων στο Βλαδιβοστόκ, Ρόμαν Φαμίν.

Τα οχήματα αυτά, που ήταν μολυσμένα από καίσιο (127) και ουράνιο (238), σε επίπεδα διπλάσια ως εξαπλάσια από τα επιτρεπτά, φυλάσσονται σε χώρο στάθμευσης μακριά από τα υπόλοιπα εν αναμονή μιας απόφασης των υγειονομικών αρχών, διευκρίνισε Φαμίν. "Αν τα οχήματα θεωρηθούν μη επικίνδυνα, θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα επιστραφούν στην Ιαπωνία", πρόσθεσε.

Το Βλαδιβοστόκ, η κύρια πόλη της ρωσικής Άπω Ανατολής, βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1.000 χιλιομέτρων από τον ιαπωνικό πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα που επλήγη από το σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου. Δύο ως τρία πλοία που μεταφέρουν καθένα περίπου 30 μεταχειρισμένα οχήματα φθάνουν καθημερινά στο λιμάνι του Βλαδιβοστόκ προερχόμενα από την Ιαπωνία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More