Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΜΠΡΑΓΚΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 0-0

Μπορεί η Μπράγκα να είχε το πιο δύσκολο έργο από τις υπόλοιπες εκπροσώπους της Πορτογαλίας στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο αν και λιγότερο έμπειρη από τις Πόρτο και Μπενφίκα έδειξε ότι διαθέτει το ίδιο και… περισσότερο πάθος. Μετά το 0-0 με τη Ντιναμό και σε συνδυασμό με το 1-1 του Κιέβου, η ομάδα του Ντομίνγκος Πασιέντσια πήρε την πρόκριση και μαζί το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Μπράγκα έδειχνε να πατά καλύτερα στο γήπεδο και τουλάχιστον για είκοσι λεπτά έκανε παιχνίδι, φέροντας ξεκάθαρα τους Ουκρανούς σε θέση… παρατηρητή. Ωστόσο η πρώτη καλή φάση έγινε στο 24’ για τους Ουκρανούς, με τον Γιαρμολένκο να μην μπορεί να νικήσει με το κεφάλι τον Αρτούρ, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για τη Μπράγκα.

Στο 29’ σημειώθηκε η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι, όταν μετά από εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ των παικτών, ο Σέζαρ της Μπράκα είδε την κόκκινη κάρτα, ενώ οι Βιάνα και Κατσερίντι την κίτρινη. Οι γηπεδούχοι πλέον με αριθμητικό μειονέκτημα θα είχαν πολύ δύσκολη αποστολή στην επανάληψη, παρά το ότι το 1-1 της Ουκρανίας τους έδινε τη δεδομένης στιγμή το πλεονέτκτημα.

Στην επανάληψη, όπως ήταν φυσιολογικό, η Ντιναμό θέλησε από τα πρώτα λεπτά να πιέσει και να πετύχει το γκολ που θα της χάριζε ουσιαστικά την πρόκριση, ωστόσο τόσο στο 59’, όσο και στο 61’ οι Κράβετς και Γκούσεφ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον θετικότατο Αρτούρ, ο οποίος κινδύνευσε αρκετά και στο 77’ όταν μετά τη σέντρα από τα αριστερά του Γιαρμολένκο, ο Γκαρμάς δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και ο Σίλβιο έδιωξε.

Με το παιχνίδι να έχει… ροντέο, οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, αφού οι Ουκρανοί είχαν βγει όλοι μπροστά και η Μπράγκα έφθανε εύκολα στην αντεπίθεση. Τελικά, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης τίποτα δεν άλλαξε, με τη Μπράγκα να δίνει συνέχεια στο ευρωπαϊκό της όνειρο που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More