Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΤΒΕΝΤΕ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1-3

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Βιγιαρεάλ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. Και πως θα μπορούσε άλλωστε μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα. Οι Ισπανοί με κατεβασμένη ταχύτητα πήραν δεύτερη νίκη με 3-1 και πλέον περιμένουν την Πόρτο στην επόμενη φάση. Τα δύο πρώτα τέρματα της Βιγιαρεάλ σημειώθηκαν από την άσπρη βούλα.

Η Τβέντε δεν ξεκίνησε ορμητικά μήπως και πετύχει κάποιο γρήγορο γκολ και φοβίσει τους Ισπανούς που είχαν στηθεί κάτω από την σέντρα και περίμεναν. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτη φορά στο 14΄ με σουτ του Μπαϊράμι, όμως ο Λόπες ήταν σε ετοιμότητα. Στο 26΄ ο Ματίγια μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή του Μπόσκερ, με το σουτ του να ξύνει το δοκάρι του.

Το σκορ για την Τβέντε άνοιξε στο 32΄ όταν ο Μπαϊράμι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό του Γιάνσεν και του Ρουίς. Στο 44΄ οι Ολλανδοί θα μπορούσαν να κάνουν και το 2-0, όμως μετά το διαγώνιο σουτ του Μπαϊράμι οι Ρουίς και Γιάνκο παρά τις προβολές δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Βιγιαρεάλ μπήκε καλύτερα και έψαξε το γκολ. Αυτό ήρθε στο 58΄ όταν ο Τιεντάλι ανέτρεψε καθαρά στην περιοχή τον Μουμπάρακ. Ο Ρόσι ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 1-1. Στην φάση αυτή αποβλήθηκε με κόκκινη ο παίκτης της Τβέντε που έκανε την ανατροπή.

Στο 77΄ ο Πέρες που λίγα λεπτά πριν είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2. Στο 83΄ ο Μπάουσε ανέτρεψε τον Πέρες για το δεύτερο πέναλτι εις βάρος της Τβέντε, ο Ρουμπέν εκτέλεσε και έγραψε το 1-2, όμως το σκορ δεν έκλεισε εκεί. Ένα λεπτό πριν το τέλος ο Κάνι με άψογη εκτέλεση σε γυριστό σουτ έγραψε το τελικό 1-3.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More