Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Αστυνομικοί συγκάλυψαν 120 ανθρωποκτονίες στο Μεξικό

Δεκαέξι αστυνομικοί συνελήφθησαν στο βορειοανατολικό Μεξικό επειδή φέρονται να συγκάλυψαν την απαγωγή και τη δολοφονία 120 ανθρώπων από την εγκληματική οργάνωση Λος Σέτας.

Ο στρατός συνέλαβε 16 αστυνομικούς από το Σαν Φερνάντο, στην επαρχία Ταμαουλίπας, με την κατηγορία ότι συγκάλυπταν εγκλήματα, όπως ανακοίνωσε αργά χθες η μεξικανή γενική εισαγγελέας Μαρισέλα Μοράλες.

Η Μοράλες δήλωσε ότι τέσσερα μέλη των Σέτας που φέρονται ότι έχουν πάρει μέρος στη δολοφονία 120 ανθρώπων έχουν αναγνωριστεί, ενώ προσφέρεται αμοιβή ύψους 3,8 εκατομμυρίων δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους.

Δεκαεπτά πολίτες είχαν συλληφθεί στο Σαν Φερνάντο νωρίτερα αυτό το μήνα επίσης με την κατηγορία ότι εμπλέκονται στις δολοφονίες.

Οι αρχές της Ταμαουλίπας ανακάλυψαν χθες Τετάρτη ακόμη έναν κοινό τάφο στο Σαν Φερνάντο με 10 πτώματα. Έτσι ο συνολικός αριθμός των πτωμάτων που έχουν βρεθεί τις τελευταίες ημέρες στην πόλη ανέρχεται στα 126.

Οι αρχές του Μεξικού πιστεύει ότι τα θύματα ταξίδευαν με λεωφορείο όταν απήχθησαν και στη συνέχεια δολοφονήθηκαν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More