Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Σώθηκε από την ηλεκτροπληξία αλλά όχι και από τη σύλληψη

Τυχερός στάθηκε ο 22χρονος Αλβανός που είχε κεραυνοβοληθεί από ρεύμα υψηλής τάσης στις 6 Απριλίου σε ερημική τοποθεσία της Καβάλας, τη στιγμή που αποπειράθηκε να κόψει χαλκού από μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η.. Αν και σοβαρά τραυματισμένος, γλίτωσε και ομολόγησε δύο ένοπλες ληστείες που διέπραξε στην πόλη, μαζί με έναν 19χρονο Έλληνα.

Ο νεαρός αλλοδαπός παραδέχθηκε ότι, στις 31 Μαρτίου 2009, μαζί με άγνωστο, μέχρι στιγμής συνεργό του, είχαν εισβάλλει σε ένα κατάστημα και είχαν εξαναγκάσει την ιδιοκτήτρια να ξαπλώσει στο δάπεδο με την απειλή πιστολιού. Στην συνέχεια, άνοιξαν την ταμειακή μηχανή και την τσάντα της ιδιοκτήτριας, άρπαξαν 6000 ευρώ και διέφυγαν μαζί με τον 19χρονο που φύλαγε τσίλιες έξω από το κατάστημα.

Η δεύτερη ληστεία είχε γίνει στις 9 Ιουνίου του 2009, όταν οι τρεις δράστες έσπασαν την πόρτα ενός διαμερίσματος στην Καβάλα και ακινητοποίησαν τον 46χρονο ιδιοκτήτη. Τον έδεσαν με κολλητική ταινία σε ένα κάθισμα του σαλονιού, ερεύνησαν το σπίτι και άρπαξαν 7.000 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και έναν υπολογιστή. Ο 22χρονος Αλβανός νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, ενώ ο 19χρονος Έλληνας εντοπίστηκε αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More