Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2-2

Προσπάθησε η Αϊντχόφεν να κάνει την επική ανατροπή, αφού βρέθηκε να προηγείται με 2-0, αλλά η Μπενφίκα είναι αυτή που χαμογέλασε στο τέλος φέρνοντας το ματς στα ίσια με 2-2 και με το 4-1 του πρώτου αγώνα πέρασε στα ημιτελικά. Εκεί θα κοντραριστούν με την εκπληκτική Μπράγκα, στον Πορτογαλικό εμφύλιο του Europa League, σε μια ονειρεμένη χρονιά για την χώρα της Ιβηρικής!

Η Αϊντχόφεν έπρεπε να κάνει την υπέρβαση και αυτό το ήξερε πολύ καλά ο Φρανκ Ρούτεν για αυτό το λόγο οι Ολλανδοί μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν από το πρώτο λεπτό την Μπενφίκα. Αυτή η πίεση απέφερε καρπούς με τον Τζούτζακ στο 17ο λεπτό, ο οποίος έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Λενς έστειλε από πολύ κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Εννιά λεπτά αργότερα ο δημιουργός του πρώτου τέρματος έγινε εκτελεστής, δίνοντας ακόμα περισσότερες ελπίδες στην PSV! Το γκολ όμως του Λουιζάο στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου έκοψε κάπως τα φτερά των γηπεδούχων. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός εκμεταλλεύτηκε την ασταθέστατη απομάκρυνση του Ίσακσον και με πολύ όμορφο γυριστό σουτ μείωσε για τους Πορτογάλους.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το ίδιο σκηνικό με τους Ολλανδούς να πιέζουν, αλλά την Μπενφίκα να κρατάει το σκορ πρόκρισης. Στο 62’ τα όνειρα των γηπεδούχων για πρόκριση έσβησαν, αφού ο Καρντόσο με πέναλτι έκανε το 2-2 στέλνοντας την ομάδα του σχεδόν με τα δυο πόδια στην επόμενη φάση.

Από εκεί και πέρα, ο χρόνος κύλησε με κάποιες καλές ενέργειες εκατέρωθεν, χωρίς όμως να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε την πρόκριση στην Μπενφίκα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More