Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Οι κάμερες κατέγραψαν τους... ζωοκλέφτες!!!

Στη λύση της τεχνολογίας κατέφυγε ένας απελπισμένος κτηνοτρόφος στα Καλάβρυτα για να βάλει τέλος στις αλλεπάλληλες «επισκέψεις» ζωοκλεφτών στο μαντρί του! Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που εγκατέστησε δεν έσωσε μόνο τον ίδιο αλλά και τους συναδέλφους του, αφού οδήγησε στην σύλληψη ενός αλλοδαπού που, μαζί με έναν ασύλληπτο ακόμη συνεργό του, είχαν ρημάξει τις κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής!

Η τελευταία εισβολή των δυο ζωοκλεφτών στο μαντρί του κτηνοτρόφου στο Ξηρολίθι Αιγιαλείας, καταγράφηκε από τις κάμερες το βράδυ του Μ. Σαββάτου. Οι εισβολείς ήταν αυτοί που είχαν κλέψει επτά αρνιά τα οποία έσφαξαν και έγδαραν 50 μέτρα δίπλα από τον περιφραγμένο χώρο. Το υλικό παραδόθηκε στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν έναν από τους δράστες. Ο νεαρός Αλβανός ομολόγησε ότι το τελευταίο διάστημα είχε διαπράξει 25 ζωοκλοπές στην περιοχή της Αιγιάλειας, πολλές από τις οποίες στην συγκεκριμένη στάνη!

Αλλά και οι γνώριμοι «πεινασμένοι» έδρασαν ως την τελευταία στιγμή, στην προσπάθειά τους να κάνουν Πάσχα… δωρεάν! Με απίστευτο θράσος παραμόνευαν στην περιοχή των Προσφυγικών της Πάτρας και, όταν είδαν τον ιδιοκτήτη ενός σπιτιού να αφήνει μόνο του τον οβελία πάνω στη σούβλα για να πάρει κάποια σύνεργα για το ψήσιμο, όρμησαν ξαφνικά και άρπαξαν το αρνί... μαζί με τη σούβλα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More