Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η ΓΕΝΟΠ ζητά 12 δισ. από το κράτος

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ζητά το συγκεκριμένο ποσό προκειμένου να σταματήσει την όποια αντίδραση και την όποια αξίωση από την επιχείρηση εν όψει και της νέας μετοχοποίησης της ΔΕΗ.

Μετά τις αποκαλύψεις για διακοπές σε πολυτελέστατα ξενοδοχεία, πανάκριβα δώρα, εκθέσεις φαντάσματα που πληρώθηκαν και ποτέ δεν υλοποιήθηκαν, τώρα οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έρχονται και τραβούν την κατάσταση στα άκρα ζητώντας το ιλιγγιώδες ποσό των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ από την κυβέρνηση.

Όπως αναφέρουν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αυτό το ποσό των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ αποτελούν περιουσία των εργαζομένων, καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχαν ενσωματώσει τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα.

Μάλιστα, η ΓΕΝΟΠ απειλεί πως εάν δεν ικανοποιηθεί η απαίτησή τους τότε θα προσφύγουν με ομαδικές αγωγές στη δικαιοσύνη κατά του ελληνικού δημοσίου, προκειμένου να διεκδικήσει όπως αναφέρουν τα χρήματά τους.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής Γραμματέας της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, Γιώργος Γκαραβέλας "ο νόμος 2773 του 1999, το άρθρο 34 κάνει λόγο ρητά και κατηγορηματικά ότι το κράτος αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλλει τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις και παροχές. Επειδή το κράτος δεν ειναι συνεπές στις υποχρεώσεις ο κόσμος αδυνατεί να πάρει σύνταξη και εφάπαξ. Είναι χρήματα δικά μας. Εμείς θα τα διεκδικήσουμε νομικά και στα Ελληνικά και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Όσον αφορά στις περαιτέρω κινητοποιήσεις μας οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν το μεσημέρι στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More