Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Πήρε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα για να απολογηθεί ο εφοριακός για τα 2,2 εκατ. ευρώ

Καλύπτοντας το πρόσωπό του με ένα μαύρο μπουφάν, ο 50χρονος εφοριακός Νίκος Ανδριόπουλος, που κατηγορείται για υπεξαίρεση 2.200.000 ευρώ από την ΚΓ’ Εφορία Αθηνών, πέρασε την πύλη των δικαστηρίων, για να οδηγηθεί ενώπιον της 10ης ειδικής ανακρίτριας.

Ζήτησε, όμως, και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του και να αντικρούσει τις βαρύτατες κατηγορίες, τις οποίες αντιμετωπίζει. Κατηγορείται για ψευδείς βεβαιώσεις και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις περί καταχραστών του Δημοσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται διατεθειμένος να αναλάβει την ευθύνη για την υπεξαίρεση, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι δεν εμπλέκεται άλλος συνάδελφός του στην υπόθεση.

Ο 50χρονος είχε εισαχθεί στο Δαφνί κατόπιν προτροπής, όπως ισχυρίζεται, του καρδιολόγου του. Όπως λέγεται από το περιβάλλον του, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, όταν αποκαλύφθηκε η υπεξαίρεση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More