Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ινδονησία: Κάθειρξη 18 ετών σε ομογενή για διακίνηση ναρκωτικών

"Είμαι σοκαρισμένος. Αν και αθώος καταδικάστηκα σε 18 χρόνια φυλάκιση. Είναι απίστευτο". Με αυτόν τον τρόπο αντέδρασε ο Ελληνοαυστραλός Μιχάλης Σακατίδης, που καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 18 χρόνων από δικαστήριο της Ινδονησίας, για εισαγωγή αμφεταμινών στο Μπαλί.

Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα μέσα σε βαλίτσα από την Ταϊλάνδη, από όπου προερχόταν ο ομογενής. Ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι αθώος και ότι "δανείστηκε" την αποσκευή από έναν Ινδό φίλο του. Όπως λένε νομικοί κύκλοι η επιμονή του να υποστηρίζει ότι είναι αθώος ενδεχομένως να συνέβαλε στο να αυξηθεί η ποινή του κατά δυο χρόνια.

Ο συνήγορος του Σακατίδη, Σίγκιντ Σουτάντο, δήλωσε ότι ενδεχομένως ο πελάτης του να κάνει έφεση. "Είμαι κι εγώ σοκαρισμένος. Ανέμενα πως θα αθωωνόταν" είπε. Πάντως ο εισαγγελέας είχε προτείνει ποινή 20 ετών.

Ο Σακατίδης βρίσκεται στις φυλακές Κερόμποραχ όπου, επίσης, κρατούνται άλλοι δέκα Αυστραλοί, καταδικασθέντες για εισαγωγή ναρκωτικών στην Ινδονησία, ανάμεσά τους και τρεις που έχουν καταδικαστεί σε θάνατο, καθώς και η Σαπέλ Κόρμπι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More