Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ιαπωνία: Βρήκε ζωντανούς τους γονείς της από το youtube! Δείτε το βίντεο

Για τρεις μέρες έκλαιγε ασταμάτητα αφού δεν είχε νέα από τους γονείς της στην Ιαπωνία. Δεν ήξερε τι να κάνει μέχρι που τελικά ένα βίντεο ήρθε να την λυτρώσει.

Η 20χρονη Ακίκο Κοσάκα, είναι φοιτήτρια από την Ιαπωνία στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Εκεί βρισκόταν όταν ο σεισμός και το τσουνάμι χτύπησε την χώρα της και μαζί και το μικρό ψαροχώρι Μινάμι Σανρίκου όπου ζούνε οι γονείς τις δύο αδελφές της.

Για τρεις μέρες η Ακίκο έψαχνε στο ίντερνετ να βρει στοιχεία που θα έδειχνα να οι γονείς της ζούνε ή πέθαναν. Μάταια όμως. Τίποτα δεν μπορούσε να βρει. Ξαφνικά παίρνει ένα email από την 13χρονη αδελφή της Γιουκάκο ότι είναι ασφαλής και ζωντανή στο σχολείο της όμως δεν γνωρίζει τι απέγιναν οι γονείς τους και η μεγαλύτερη τους αδελφή. Στο ίδιο σπίτι έμεναν και ο παππούς και η γιαγιά. Όμως κανένα σημάδι ζωής δεν υπήρχε.

Ακούγοντας μάλιστα τον δήμαρχο της περιοχής ότι ελάχιστοι είναι οι επιζώντες από το τσουνάμι, οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί εξανεμίστηκαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More