Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ισχυροί άνεμοι και βροχές από το μεσημέρι

Ισχυροί νοτιοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 8 Μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Από το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά και αργότερα στα υπόλοιπα δυτικά και βόρεια.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα σημειωθούν παροδικέ νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη, ενώ τις απογευματινές ώρες ενδέχεται να βρέξει. Το πρωί και κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν κάποιες νεφώσεις που παροδικά θα είναι πυκνές και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες θα εκδηλωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ και στο Ιόνιο 7 και τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο ο θα σημειωθούν νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι εντάσεως 3 με 5 Μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι αίθριος. Κατά διαστήματα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι αίθριος. Τις πρωινές ώρες οι ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 Μποφόρ και στα βόρεια 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More