Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου - Ατρόμητος 0-0 - Ο Ατρόμητος στον Τελικό!

Το... Περιστέρι πέταξε πιο ψηλά από κάθε άλλη φορά και πλέον είναι έτοιμο για το μεγάλο ραντεβού με την ιστορία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα βρει σίγουρα έναν "αετό" επιβεβαιώνοντας τον τίτλο μας. Ο Ατρόμητος, ο οποίος ήταν πολύ καλύτερος του Ολυμπιακού Βόλου και στα δυο ματς των ημιτελικών, πήρε δίκαια την πρόκριση με το χρυσό 0-0 μέσα στο Πανθεσσαλικό και το 2-1 από την πρώτη αναμέτρηση.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, μάλιστα, δικαιούνταν και τη νίκη, αφού είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες στον αγώνα, με μεγαλύτερη αυτή του Αναστασάκου στο 71ο λεπτό, όταν το σουτ του βρήκε το δοκάρι του Γιακούποβιτς. Στον έβδομο ουρανό το «αστέρι» και σίγουρα στον κόσμο της πόλης των Δυτικών Προαστίων αυτή η μέρα θα μείνει αξέχαστη.

Με όλα τους τα όπλα και χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις παρέταξαν οι δυο προπονητές τους δυο μονομάχους στον αγωνιστικό χώρο του σχεδόν κατάμεστου Πανθεσσαλικού. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς. Προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Ιτάνζ κυρίως με στημένα και στο πρώτο τέταρτο ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος προσπαθούσε σε αυτό το διάστημα κυρίως με βαθιές μπαλιές προς τον Καμαρά να γίνει απειλητικός και να πετύχει ένα γκολ, που θα του έδινε ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία πάντως ήταν για του φιλοξενούμενους, όταν ο Μπρίτο έβγαλε μόνο του απέναντι από τον Γιακούποβιτς τον Καμαρά, αλλά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου έδιωξε δύσκολα.

Η απάντηση των «ερυθρόλευκων» ήταν άμεση και πέντε λεπτά αργότερα το κλασικό δίδυμο Μόνχε και Ούμπιντες συνδυάστηκαν, ο πρώτος έκανε τη σέντρα, άμεσο το πλασέ του Μπρέσκα από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Ιτάνζ. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το παιχνίδι έγινε αρκετά δυνατό και με πολλά λάθη, επακόλουθο του άγχους που είχαν και οι δυο αντίπαλοι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη μπήκαν και πάλι με φόρα. Προσπάθησε να απειλήσει μόλις στο 49ο λεπτό, όταν ο Σανκαρέ χώθηκε στην περιοχή, αλλά δεν έβαλε καλά την προβολή και ο Ιτάνζ μπλόκαρε εύκολα. Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς αγχωμένοι και έκαναν αρκετά λάθη, δίνοντας την ευκαιρία για ανάσες στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο έμπειρος τεχνικός του Βόλου έβαλε στο 55΄ τον Μαρτίν στη θέση του Μπρέσκα και γύρισε το σύστημα του σε 4-4-2 με τον Αργεντινό δίπλα στον Σολάκη. Αντίθετα, ο Γιώργος Δώνης δεν πείραξε καθόλου το σύστημα του, αφού οι παίκτες του τηρούσαν μέχρι εκείνη τη στιγμή κατά γράμμα τις εντολές του.

Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ανοιγόντουσαν όλο και περισσότερο, χωρίς όμως να δημιουργούν προϋποθέσεις για γκολ στην εστία του Ατρόμητου. Αντίθετα, το «αστέρι» βρήκε πολλούς ανοικτούς χώρους και προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Σε μια από αυτές στο 67ο λεπτό ο Καμαρά βρέθηκε απέναντι από τον Γιακούποβιτς, όμως ο Ελβετός τερματοφύλακας είπε όχι στον Σενεγαλέζο φορ.

Δυο λεπτά αργότερα ο Καμαρά έγινε αλλαγή και στη θέση του ο Γιώργος Δώνης πέρασε τον Ηλία Αναστασάκο. Ο έμπειρος επιθετικός στο 71’ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του Ατρόμητου, όταν πήρε την μπάλα από τον Τάτο, μόνος του απέναντι από την εστία του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά το συρτό σουτ του βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Γιακούποβιτς.

Από εκεί και πέρα, το ματς πήγαινε πάνω κάτω, αλλά καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να βρει στόχο με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να πανηγυρίσει την πρόκριση λόγω του 2-1 από το πρώτο παιχνίδι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More