Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΥΩΝ 3-0

Δείχνοντας σε όλο το ματς ότι είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την αντίπαλό της, η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε μάλλον πιο εύκολα του αναμενομένου την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions League. Οι “μερένχες” επικράτησαν με 3-0 της Λυών στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, υπερασπίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το 1-1 που είχαν αποσπάσει στο “Ζερλάν” στο πρώτο ματς.

Επίδειξη δύναμης από τη “Βασίλισσα”, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της κέρδισε τη Λυών, με την οποία μετρούσε τρεις σερί ισοπαλίες, στα ισάριθμα ματς που την είχε υποδεχθεί στην Ισπανία. Μεγάλο ματς από τον Μαρτσέλο, με τους Ντι Μαρί και Μπενζεμά να ανεβάζουν στροφές στο δεύτερο μέρος. Πολύ λίγη σε όλο το ματς η Λυών, χωρίς ούτε μία ευκαιρία που να προκαλέσει αίσθηση.

Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2003-04 στα προημιτελικά οι Μαδριλένοι, οι οποίοι πήραν και εκδίκηση από τους Γάλλους για τον περσινό τους αποκλεισμό στην ίδια φάση.

Η παραμικρή έκπληξη από τον Ζοσέ Μουρίνιο στο αναμενόμενο 4-2-3-1 από πλευράς προσώπων, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε τελικά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες εβδομάδες και βρέθηκε κανονικά στο αρχικό σχήμα. Με ίδιο σύστημα και η Λυών, όπου επίσης δεν είχαμε και τη παραμικρή έκπληξη στο αρχικό σχήμα.

Η Ρεάλ μπήκε δυναμικά στο ματς και μόλις 5' έχασε διπλή ευκαιρία, με τον Λόβρεν αρχικά να προλαβαίνει λίγο πριν τη γραμμή το πλασέ του Μαρτσέλο και δευτερόλεπτα αργότερα ο Λιορίς να διώχνει στη γωνία του το σουτ του Βραζιλιάνου. Η απάντηση της Λυών ήρθε στο 22', με τον Ντελγκάδο, το σουτ του οποίου από το ύψος της μεγάλης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κασίγιας. Στο 27' ο Ρονάλντο δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Λιορίς, με τον τελευταίο να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ, με τη “βασίλισσα” να ανοίγει τελικά το σκορ στο 37'.

Ο Μαρτσέλο έπαιξε αρχικά το 1-2 με τον Ρονάλντο και εν συνεχεία πέρασε δύο παίκτες της Λυών, προτού πλασάρει τον Λιορίς για το 1-0. Στο 42' η Ρεάλ άγγιξε και το 2-0, με τον Μαρτσέλο από αριστερά να πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Μπενζεμά που από το ύψος του σημείου του πέναλτι έπιασε το σουτ στη κίνηση, αλλά νικήθηκε από τον Λιορίς. Ένα λεπτό μετά ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ γκολ του Μπενζεμά, με τη Ρεάλ να είναι εμφανώς καλύτερη από τη Λυών, ειδικά από τη στιγμή που από τα μέσα του πρώτου μέρους ανέβασε στροφές και ο Ρονάλντο. Εξαιρετικό ματς από τον Μαρτσέλο.

Στο δεύτερο μέρος, στο 51' Μπενζεμά και Οζίλ συνδυάστηκαν άψογα, αλλά το σουτ του τελευταίου κόντραρε στον Κρις για να περάσει κόρνερ, για να κλειδώσουν τη νίκη τους οι γηπεδούχοι στο 66'. Μετά από μακρινή μπαλιά του Μαρτσέλο Κρις και Οζίλ διεκδίκησαν τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Μπενζεμά που βρισκόμενος απέναντι από τον Λιορίς πλάσαρε ιδανικά για το 2-0. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Μπενζεμά άγγιξε και το 3-0, αλλά νικήθηκε σε νέο τετ α τετ από το Λιορίς.

Στο 71' ο Κασίγιας απέκρουσε ασταθώς το μακρινό σουτ του Γκομίς, χωρίς περαιτέρω συνέπειες, ενώ τα πάντα τελείωσαν οριστικά στο 75'. Ο Οζίλ έβγαλε με κεφαλιά πάσα τον Ντι Μαρία απέναντι από τον Λιορίς και ο Αργεντινός με έξοχο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ανοιχτό ματς από εκεί και πέρα, με τη Ρεάλ και πάλι να απειλεί περισσότερο για ένα ακόμα γκολ, παρά να απειλείται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More