Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ήταν σπίτι του ο κτηνοτρόφος που πυροβόλησε και σκότωσε συγχωριανό του!!! Τον έψαχναν παντού εκτός από εκεί!!!

Επί τρία ολόκληρα 24ωρα, οι αστυνομικές αρχές της Αλεξανδρούπολης αναζητούσαν τον 60χρονο κτηνοτρόφο που πυροβόλησε και σκότωσε τον 49χρονο συγχωριανό και γείτονά του με τον οποίο είχε διαφορές. Όμως, οι αστυνομικοί είχαν ψάξει παντού, εκτός από το… σπίτι του δολοφόνου στην περιοχή του Δορίσκου που λογικά θα έπρεπε να ήταν το πρώτο σημείο όπου θα τον αναζητούσαν!

Μόνο όταν αντιλήφθηκαν ότι ο αναζητούμενος δεν είχε αφήσει ίχνη που να οδηγούν στα… βουνά, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, σκέφτηκαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι μπορεί να κρυβόταν μέσα στο ίδιο του το σπίτι το οποίο μάλιστα απέχει ελάχιστα από τον τόπο του εγκλήματος!

Τότε οργάνωσαν επιχείρηση με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, καθώς ο 60χρονος είχε ακόμη μαζί του το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε το θύμα και το σκότωσε προκαλώντας του διαμπερές τραύμα στην πλάγια αριστερή θωρακική χώρα. Όταν τον κάλεσαν να παραδοθεί, εκείνος βγήκε ήσυχα με τα χέρια ψηλά και η υπόθεση πήρε τέλος με την παραπομπή του στον ανακριτή Αλεξανδρούπολης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More