Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΤΣΕΛΣΙ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 0-0

Με την υπόθεση πρόκριση στους «8» να έχει κριθεί ουσιαστικά από το παιχνίδι της Δανίας, οι φίλοι της Τσέλσι περίμεναν απόψε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ για να πανηγυρίσουν ακόμα περισσότερο την είσοδό τους στα ημιτελικά.

Ωστόσο η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έμεινε στο 0-0 με την Κοπεγχάγη, για ακόμη μια φορά φέτος σχεδόν ξενέρωσε τους οπαδούς της, αλλά με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια... πέτυχε τελικά το στόχο της.

Οι «μπλε» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και έφθασαν κοντά στο γκολ στο 3’ όταν ο Κόουλ γύρισε τη μπάλα στην περιοχή των Δανών, όμως το σουτ του Λάμπαρντ δεν βρήκε στόχο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντρογκμπά έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Κόουλ, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη φάση.

Η επόμενη επίσκεψη των Λονδρέζων στα καρέ της Κοπεγχάγης έγινε στο 17’, με τους Ντρογκμπά, Κόουλ και Ζιρκόφ να συνεργάζονται και το σουτ του τελευταίου να περνά δίπλα από το δοκάρι του Βίλαντ, ο οποίος τρία λεπτά αργότερα χρειάστηκε να επιστρατεύσει τις ικανότητές του, προκειμένου να αποκρούσει την προσπάθεια του Ανελκά.

Λίγο αργότερα, στο 26’ σημειώθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία της Κοπεγχάγης στο πρώτο μέρος. Ο Εντόι εκτέλεσε άψογα το φάουλ έξω από την περιοχή της Τσέλσι, με τη μπάλα να τραντάζει το κάθετο δοκάρι του Τσεχ. Στο 33’ ο Ανελκά τροφοδότησε τον Ζιρκόφ που όμως δεν κατάφερε και πάλι να κερδίσει τον Βίλαντ, ολοκληρώνοντας ένα πρώτο μέρος που μπορεί να μην είχε γκολ, είχε όμως αρκετές φάσεις και γρήγορο ρυθμό.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι και πάλι μπήκαν δυνατά και έφθασαν μια «ανάσα» από το γκολ, όταν στο 50’ ο Ανελκά γύρισε με κεφαλιά προς τα πίσω και ο Μίκελ με δεύτερη κεφαλιά σημάδεψε επίσης το δοκάρι!

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε χαρακτηριστικά, με την Τσέλσι να κάνει εμφανώς συντήρηση δυνάμεων εν όψει της δύσκολης συνέχειας που περιμένει τόσο εντός, όσο και εκτός Αγγλίας. Μοναδική έννοια των φίλων των «μπλε» στα τελευταία λεπτά ήταν το αν… ο Φερνάντο Τόρες θα πετύχει γκολ, κάτι που δεν έγινε, με τον «Ελ Νίνιο» να φθάνει κοντά στο 65’ αλλά τελικά να μένει «άσφαιρος»…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More