Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Του πήγαν το φορτηγό για επισκευή και αυτός... μετέφερε κλεμμένα!!!

Με ένα φορτηγό που του είχαν εμπιστευθεί για επισκευή και βρισκόταν στο δικό του ηλεκτρολογείο, μετέφερε εξαρτήματα από ένα μηχάνημα έργων που είχε λεηλατήσει ένας 40χρονος από τα Τρίκαλα! Μαζί του συνελήφθη και ένας 43χρονος συνεργός του.

Ο 36χρονος ιδιοκτήτης του φορτηγού που είχε πάθει βλάβη, δεν μπορούσε να φανταστεί όταν το πήγαινε για επισκευή στο ηλεκτρολογείο του 40χρονου ότι εκείνος θα το χρησιμοποιούσε για να μεταφέρει κλοπιμαία! Ο ηλεκτρολόγος «φόρεσε» προσωρινές πινακίδες κυκλοφορίας στο φορτηγό και, μαζί με τον συνεργό του, πήγαν στην Καλή Κώμη Καρδίτσας όπου είχε εντοπίσει σταθμευμένο το μηχάνημα έργων ενός 46χρονου. «Ξήλωσαν» τον σπαστήρα, την μπαταρία, τη μίζα, το δυναμό και ό,τι άλλο μπορούσαν, τα φόρτωσαν στο κλεμμένο φορτηγό και έφυγαν!

Όμως, τους είδαν περίοικοι που τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και αμέσως στήθηκαν μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή. Το φορτηγό εντοπίστηκε στην επαρχιακή οδό Μουζακίου - Αργιθέας και οι επιβάτες συνελήφθησαν. Μέσα βρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, όπως και το αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης του οποίου θα πρέπει να αναζητήσει… άλλο συνεργείο, αφού ο ηλεκτρολόγος και ο συνεργός του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Καρδίτσας που διέταξε την κράτησή τους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More