Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Προελαύνουν οι δυνάμεις του Καντάφι

Μονάδες του στρατού με διοικητές γιους του Μουαμάρ Καντάφι προελαύνουν προς την πετρελαϊκή πόλη Μπρέγκα, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα, σύμφωνα με το οποιο ο Λίβυος ηγέτης μετακινεί μερικά από τα επίλεκτα στρατεύματά του προς τις ανατολικές περιοχές, που ελέγχονται από τους αντάρτες.

Το τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε πως τις μονάδες διοικούν οι γιοι του Καντάφι, Σαάντι και Χάμις.

Στα μέσα Φεβρουαρίου, όταν βίαια επεισόδια σημειώνονταν στη Βεγγάζη, ο Σαάντι είχε μιλήσει στο τοπικό ραδιόφωνο λέγοντας ότι διορίσθηκε διοικητής της πόλης. Λίγο αργότερα, οι κάτοικοι πήραν τον έλεγχο της Βεγγάζης και εκδίωξαν τις δυνάμεις του Καντάφι.

Στην πόλη Αζνταμπίγια της ανατολικής Λιβύης, οι μαχητές των εξεγερμένων αποσύρθηκαν από ένα σημείο ελέγχου στις δυτικές παρυφές της πόλης, καθώς βομβαρδίσθηκαν από δυνάμεις πιστές στον Καντάφι, μετέδωσε ανταποκριτής του πρακτορείου Reuters.

Εν τω μεταξύ, σχεδόν 700 Αφρικανοί, στην πλειοψηφία τους πολίτες της Γκάμπιας, που είχαν αποκλειστεί από τα βίαια επεισόδια στη Λιβύη, μεταφέρθηκαν στην Μπαντζούλ, χάρη σε πτήσεις που οργάνωσε η κυβέρνηση της Γκάμπιας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More