Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Google Chrome!

H Google ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του browser της, Chrome 10, η οποία υπόσχεται στους χρήστες μεγαλύτερες ταχύτητες και περισσότερη ασφάλεια στο σερφάρισμα στο Internet.

Ο νέος Google Chrome 10 είναι σύμφωνα με την εταιρία, 66% πιο γρήγορος στην φόρτωση κι εμφάνιση ιστοσελίδων, ενώ οι ρυθμίσεις πλέον ανοίγουν σε νέα καρτέλα αντί σε παράθυρο, πράγμα που αναμένεται να δούμε και στον πολυαναμενόμενο Firefox 4.

Επίσης έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις και στο θέμα των bookmarks καθώς και την αποθήκευση κωδικών πρόσβασης.

Ακόμα έχουν διορθωθεί 23 κενά ασφάλειας και πλέον το Adobe Flash απομωνωνεται στη στη μνήμη του υπολογιστή ώστε να αποτρέψει τυχόν ηλεκτρονικές εισβολές.

Τέλος ο Google Chrome 10 αξιοποιεί στο έπακρο την κάρτα γραφικών για να μπορεί να προβάλει βίντεο, όμως το hardware acceleration δεν χρησιμοποιείται σε άλλες λειτουργίες, όπως θα συμβαίνει με τον Firefox 4 και Internet Explorer 9.

Η νέα έκδοση του Chrome, είναι διαθέσιμη για download για Windows, Mac και Linux από εδώ ενώ όσοι χρήστες χρησιμοποιούν μία παλαιότερη έκδοση του Chrome η αναβάθμιση γίνεται αυτόματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More