Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Κατήγγειλε τις ... δικές του κλοπές!!!

Ο ίδιος άνθρωπος που κατήγγειλε κλοπές κοσμημάτων από το σπίτι του ήταν εκείνος που όχι μόνο τα είχε πάρει, αλλά τα είχε «σκοτώσει» και σε ενεχυροδανειστήρια της πόλης του Ρεθύμνου!

Πρόκειται για έναν 31χρονο, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και παραδέχθηκε την πράξη του, δηλαδή τις κλοπές κοσμημάτων αξίας περίπου 15 χιλιάδων ευρώ από το σπίτι του, αλλά και από το σπίτι του πεθερού του.

Η ιστορία άρχισε να απασχολεί τους αστυνομικούς από τα μέσα Φεβρουαρίου, όταν ένας 56χρονος κατήγγειλε στην Υ.Α. Ρεθύμνου ότι το τελευταίο διάστημα διαπίστωνε ότι έλειπαν διάφορα κοσμήματα από τις θήκες, όπου τα είχε φυλαγμένα. Παράλληλα, σημείωσε πως το σπίτι δεν έφερε σημάδια παραβίασης και ζήτησε τη συνδρομή των αστυνομικών για λυθεί το μυστήριο.

Πέντε μέρες αργότερα, στην ασφάλεια Ρεθύμνου μετέβησαν η νεαρή κόρη του 56χρονου μαζί με τον 31χρονο σύζυγο της, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι το ίδιο φαινόμενο παρατηρούνταν και στο σπίτι τους, δηλαδή έλειπαν κοσμήματα.

Οι αστυνομικοί της Υ.Α. Ρεθύμνου ξεκίνησαν την έρευνα, στρέφοντας τη ματιά τους ακόμα και προς τον 31χρονο, ο οποίος είχε καταγγείλει τις κλοπές. Τελικά, κατέληξαν στο συμπέρασμα, έχοντας διαπιστώσει και τα οικονομικά προβλήματα που είχε ο 31χρονος, ότι ο ίδιος ήταν ο «ποντικός», πράγμα που πιστοποιήθηκε και με μία έρευνα σε ενεχυροδανειστήρια, καθώς διαπιστώθηκε ότι κατά διαστήματα αντάλλασε τα κοσμήματα με χρηματικά ποσά. Ο ίδιος φέρεται να έχει παραδεχθεί την πράξη του και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More