Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΑΓΙΑΞ – ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ 0-1

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την πρόκρισή της στα προημιτελικά πραγματοποίησε η Σπαρτάκ Μόσχας, επικρατώντας του Αγιαξ μέσα στο Αμστερνταμ με 1-0. Η ομάδα του Βαλερί Κάρπιν έπαιξε έξυπνα, διαφύλαξε πρώτα το μηδέν στην άμυνα και «χτύπησε» στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Αλεξ, πανηγυρίζοντας μια πολύ σημαντική νίκη, που της δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού σε επτά βράδια στο «Λουζνίκι».

Η ομάδα του Φρανκ ντε Μπουρ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφερε να διασπάσει τη ρωσική άμυνα, απειλώντας κυρίως με μακρινά σουτ, που δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα τον Ντίκαν, ο οποίος ήταν σταθερός όποτε χρειάστηκε.

Στο δεύτερο 45λεπτο συνεχίστηκε η υπεροχή των γηπεδούχων, ωστόσο η Σπαρτάκ ήταν αυτή που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, κόντρα στη ροή του αγώνα, στο τρίτο της σουτ σε όλο το ματς! Ο Αλεξ πήρε την μπάλα έξω απ’ την περιοχή και αφού ξεμαρκαρίστηκε, εξαπέλυσε ένα άπιαστο αριστερό σουτ, κατευθείαν στο «παραθυράκι» του Στεκέλενμπουργκ, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό.

Το γκολ... μπλόκαρε τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν κατάφεραν στη συνέχεια να φανούν απειλητικοί για την εστία του Ντίκαν. Οι Ρώσοι, απ’ την πλευρά τους, πρόσεξαν περισσότερο τα μετόπισθεν και δεν άφησαν χώρους στους παίκτες του «Αιαντα», ενώ είχαν και κάποιες καλές ευκαιρίες στην αντεπίθεση να διευρύνουν το προβάδισμά τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More