Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΤΒΕΝΤΕ – ΖΕΝΙΤ 3-0

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Europa League έκανε απόψε η Τβέντε. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας επικράτησαν με το εντυπωσιακό 3-0 της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο “Χρολς Φέστε”, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των “16” της διοργάνωσης. Άξιζαν κάτι καλύτερο οι Ρώσοι, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, κόντρα σε ένα κυνικό αντίπαλο.

Η Ζενίτ πίστεψε ότι έχει πάρει το προβάδισμα στο 6' με κοντινό πλασέ του Ντάνι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Στο 12' ο Πορτογάλος βρέθηκε μόνος του στο ύψος του σημείου του πέναλτι, αλλά πλάσαρε απελπιστικά άουτ, με τη Τβέντε κόντρα στη ροή του ματς να παίρνει το προβάδισμα στο σκορ στο 25'. Ο Τσαντλί έφυγε στη κόντρα και την κατάλληλη στιγμή από τα δεξιά έβγαλε ωραία σέντρα, με τον Ντε Γιονγκ με καρφωτή κεφαλιά να γράφει το 1-0.

Στο 40' η Ζενίτ άγγιξε την ισοφάριση, αλλά την τελευταία στιγμή ο Ροσάλες κατάφερε με κεφαλιά πάνω στη γραμμή να διώξει το πλασέ του Ντάνι. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Μπρούνο Άλβες να πιάνει μόνος του κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε απελπιστικά άουτ. Καλύτερη η Ζενίτ, σαφώς πιο αποτελεσματική και κυνική η Τβέντε.

Στο δεύτερο μέρος, στο 50' ο Μιχαΐλοφ σταμάτησε το σουτ του Ιόνοφ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά οι κυνικοί Ολλανδοί χτύπησαν και πάλι στο 56'. Μετά από εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στη ρωσική άμυνα ο Λάντζαατ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 2-0. Απίστευτη επέμβαση του Μιχαΐλοφ στο 71' σε κοντινό σουτ του Λάζοβιτς, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Χούστι να νικηθεί από τον πορτιέρο των γηπεδούχων.

Η Ζενίτ συνέχισε να πιέζει μέχρι το φινάλε, με μικρότερη όμως ένταση, αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ. Αντίθετα, στο 92' ο Ντε Γιονγκ σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Πλέον, η ρεβάνς της Αγίας Πετρούπολης είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More