Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

67χρονος πούλαγε ναρκωτικά στη νεολαία

Στα 67 του χρόνια προσπαθούσε να γίνει πλούσιος πουλώντας στην νεολαία ναρκωτικά «εισαγόμενα» από την Αλβανία, τα οποία παραλάμβανε από τους εκεί συνεργούς του. Όμως, η Αστυνομία αγρυπνούσε και τους συνέλαβε όλους, μαζί με τα πάνω από δέκα κιλά χασίς που μετέφεραν.

Μια περιπολία αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης που έκανε περιπολία στην Εγνατία οδό, υποψιάστηκε ότι κάτι έκρυβε το ΙΧ φορτηγάκι που κινούνταν επί της Εγνατίας οδού και έστριψε ξαφνικά σε έναν παράδρομο της εθνικής οδού Καστοριάς - Κρυσταλλοπηγής. Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν διακριτικά το ύποπτο όχημα και, όταν είδαν να αποβιβάζονται δύο από τους επιβάτες, έκαναν έφοδο και τους συνέλαβαν.

Ταυτόχρονα, άλλες αστυνομικές δυνάμεις που είχαν ειδοποιηθεί από τον ασύρματο ακινητοποιούσαν το φορτηγάκι που είχε ήδη ξεκινήσει για την επιστροφή προς την Καστοριά. Στην καρότσα του βρέθηκε ένας ταξιδιωτικός σάκος γεμάτος με ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους δέκα κιλών και 275 γραμμαρίων και ένα μαχαίρι κι έτσι ο 67χρονος Έλληνας οδηγός του συνελήφθη. Μαζί με τους δύο Αλβανούς ηλικίας 34 και 30 χρόνων που είχε αφήσει για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More