Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΑΡΙ Σ.Ζ. 2-1

Με γκολ των Μάξι Περέιρα και Χάρα η Μπενφίκα έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν. Θεαματικό παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν και οι Πορτογάλοι πήραν ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για την οκτάδα του Γιουρόπα Λιγκ.

Εκπληκτικό το ξεκίνημα της Παρί και στο πρώτο 20λεπτο είχαμε το γκολ του Λουιντουλα με ωραία κίνηση στο 14’ και δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Ερντίντς. Πριν το 0-1 η πρώτη, όταν στο 7’ ο Ρομπέρτο τον σταμάτησε στο τετ-α-τετ και μετά το γκολ η δεύτερη, στο 18’, όταν από έξοχη σέντρα του Νενέ ο Τούρκος επιθετικός σημάδεψε το δοκάρι, από το ένα μέτρο!

Η Μπενφίκα προσπάθησε να ανέβει και στο 26’ ο Εντέλ απέκρουσε το σουτ του Καρντόσο, αλλά στο 29’ απέφυγε το 0-2, όταν ο Ρομπέρτο απέκρουσε το σουτ του Σαντόμ. Γρήγορος ρυθμός στο ματς και η Μπενφίκα απείλησε στο 32’ με τον Καρντόσο και στο 34’ με τον Μαρτίνς, ενώ πάλι ο Καρντόσο στο 37’ αστόχησε σε τετ-α-τετ.

Ομως η Παρί ήταν κίνδυνος θάνατος στις αντεπιθέσεις, πάλι ο Ερντίντς στο 38’ αστόχησε από πλεονεκτική θέση, αλλά η Μπενφίκα έφτασε στο 1-1 στο 42’ με τον Μάξι Περέιρα, ύστερα από την καταπληκτική ασίστ του Κάρλος Μαρτίνς. Και ως το φινάλε του πρώτου μέρους, τόσο ο Σάλβιο στο 44’ όσο και ο Κοεντράο στο 45’ έχασαν δύο ακόμα ευκαιρίες για τους Πορτογάλους. Χορταστικό πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ήταν λογικό το τέμπο να πέσει, με την πρώτη ευκαιρία να καταγράφεται στο 55’, πάλι από τον Ερντίντς, που για τέταρτη φορά σούταρε πάνω στον Ρομπέρτο. Ηρθε και η πρώτη κίνηση από τον πάγκο για την Μπενφίκα, με τον Χάρα στη θέση του Σάλβιο, το παιχνίδι έγινε πιο σκληρό, ενώ και η κόπωση έπαιξε το ρόλο της.

Και στο 72’ ο διαιτητής Κράλοβετς αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στη Μπενφίκα, σε ανατροπή του Σαβιόλα από τον Μακοντά, εξοργίζοντας τους Πορτογάλους, ενώ στο 75’ ο Καρντόσο αστόχησε και πάλι από πολύ καλή θέση, αλλά στο 81’ ο Χάρα με ωραίο σουτ από τα όρια της περιοχής έδωσε τη νίκη στη Μπενφίκα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More