Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Παρουσιάστηκε η νέα Ferrari

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων χειμερινών δοκιμών της F1, η Ferrari παρουσίασε στο Μαρανέλο το νέο μονοθέσιό της για το 2011. Το νέο αριστούργημα της «σκουντερία» ονομάστηκε «F150», με αφορμή τα 150 χρόνια, που θα συμπληρωθούν φέτος, από την ένωση της Ιταλίας. Μάλιστα, στο κάτω μέρος της πίσω αεροτομής βρίσκεται η ιταλική σημαία.

Το νέο μονοθέσιο μοιάζει κατά πολύ εμφανισιακά με το περσινό, ωστόσο το μέγεθος της «F150» έχει αυξηθεί για να τοποθετηθεί το σύστημα KERS, ενώ εντελώς καινούριο είναι και το πίσω μέρος, καθώς η απαγόρευση των διπλών διαχυτών και του F-duct, ανάγκασε την ομάδα να σχεδιάσει εκ νέου την «ουρά» της Ferrari.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Το 2010 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για εμένα, η πρώτη χρονιά με τη Ferrari, μια υπέροχη ομάδα και ένα πολύ καλό περιβάλλον, με πολύ πάθος για έναν πιλότο. Το νέο μονοθέσιο είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, πολλών μηνών. Πρέπει να αφιερωθούμε σε αυτό που κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι», δήλωσε ο Φερνάντο Αλόνσο για το νέο μονοθέσιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More