Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Οργή λαού στην Αίγυπτο

Συνεχίζονται οι βίαιες διαδηλώσεις στην Αίγυπτο με το καθεστώς Μουμπάρακ να έχει χάσει τον έλεγχο. Η αιγυπτιακή αστυνομία χρησιμοποίησε σφαίρες από καουτσούκ και υδραντλίες για να διαλύσει πολλές χιλιάδες διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν σήμερα μετά την προσευχή έξω από το φημισμένο τζαμί αλ-Αζάρ του Καΐρου, αλλά και στο κέντρο της Αλεξάνδρειας.

Στο Κάιρο, οι διαδηλωτές επιτέθηκαν με πέτρες στους αστυνομικούς και φώναζαν συνθήματα κατά του 82χρονου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ και του γιου του Γκαμάλ.

Στην Αλεξάνδρεια, συγκρούσεις σημειώθηκαν ανάμεσα σε αστυνομία και διαδηλωτές μετά τη συγκέντρωση περίπου 5.000 ανθρώπων σε τζαμί.

Οι διαδηλωτές απάντησαν με πέτρες στις σφαίρες από καουτσούκ και στα δακρυγόνα. Διαδηλώσεις σημειώθηκαν και σε άλλες πόλεις της Αιγύπτου, μεταξύ των οποίων οι πόλεις Σουέζ και Μανσούρα και Σαρκίγια και Ασουάν στο Δέλτα του Νείλου. Η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα για να διαλύσει τους διαδηλωτές στη Μανσούρα.

Στο Κάιρο έφτασε ο αιγύπτιος Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, πρώην επικεφαλής της Διεθνούς Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να ηγηθεί της αλλαγής του καθεστώτος του Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.

Ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους επτά, ενώ τον γύρο του κόσμου κάνει βίντεο με την εν ψυχρώ εκτέλεση διαδηλωτή από την αστυνομία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More