Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Πλαστική προσώπου για να γλιτώσει τη φυλάκιση!

Eναν... ιδιαίτερο τρόπο για να αποφύγει τη σύλληψη και τη φυλάκιση σκαρφίστηκε ο Tatsuya Ichihashi, ο οποίος άλλαξε το πρόσωπό του με πλαστική! Ο άντρας θεωρείται ο δράστης της δολοφονίας της Lindsay Hawker, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το 2007. Από τα σημάδια στο πτώμα αποδείχτηκε ότι η άτυχη κοπέλα είχε βιαστεί από τον άντρα. Τέσσερα χρόνια μετά το φόνο η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει και πρόκειται σύντομα να δικαστεί.

«Δεν έχω δικαιολογίες και δεν θέλω να πω κάτι», είπε ο άντρας από την Ιαπωνία, ο οποίος προχώρησε σε πλαστική προσώπου, ώστε να μην είναι αναγνωρίσιμος! Ο άντρας έγραψε βιβλίο για τη ζωή του από το έγκλημα και μετά. Εκεί περιγράφει ότι ξέφυγε ξυπόλυτος από τους αστυνομικούς και μέχρι να έφτασε με τρένο και πλοίο στο νησί Oha, όπου και διέμενε.

Στο ερημικό νησί επιβίωνε εργαζόμενος σε μια αποθήκη τσιμέντου, ενώ ψάρευε επίσης. Αργότερα, απασχολήθηκε ως εργάτης και φύλαγε τα χρήματά του, ώστε να κάνει πλαστική επέμβαση. Εκτός από την αλλαγή αυτή, χάραξε με μαχαίρι το πρόσωπό του, ώστε να είναι σίγουρος ότι κανείς δεν θα τον καταλάβει. Ο άντρας έδωσε ψεύτικα στοιχεία στο γιατρό που έκανε την επέμβαση, ενώ δεν γύρισε στην κλινική για να του βγάλουν τα ράμματα, όπως έπρεπε να κάνει λίγες μέρες μετά την επέμβαση.

Το βιβλίο του με τίτλο «Until I was arrested» θα κυκλοφορήσει σύντομα στην Ιαπωνία, ενώ η δίκη του θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες. Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας είναι εξοργισμένη με το γεγονός και ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Οι ζωές μας δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες, αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι έχει συλληφθεί και δεν θα μπορεί να καταστρέψει και άλλους. Θα πάω στην Ιαπωνία. Θέλω να τον κοιτάξω στα μάτια. Θέλω να δω τα διαβολικά του μάτια», είπε ο πατέρας της κοπέλας που βρέθηκε νεκρή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More