Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Αποχώρησαν οι μετανάστες από την Νομική

Νωρίς το πρωί και μετά απο μαραθώνιες διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξόδου των 230 μεταναστών καθώς και των προσκείμενων οργανώσεων από το κτίριο της Νομικής στην Οδό Σόλωνος σε νεοκλασικό κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατησίων και Ηπείρου. Η ομαλή μετάβασή τους έγινε με τη συνοδεία της αστυνομίας, αλλά σε απόσταση ενός οικοδομικού τετραγώνου. 
 


Στον ίδιο χώρο, εγκαταστάθηκαν και οι Κινήσεις Αλληλεγγύης, ενώ θα επιτρέπεται να τους επισκέπτονται συγκεκριμένα πρόσωπα.

Στη διάρκεια της νύχτας παρουσιάστηκε νέα εμπλοκή, καθώς ο ιδιοκτήτης του κτιρίου επικαλέστηκε την ύπαρξη ...πινάκων ζωγραφικής στο ισόγειο, δηλώνοντας πως αυτοί δεν είναι δυνατό να μετακινηθούν νωρίτερα από το πρωί!

Εν μέσω συνθημάτων, προετοιμάστηκε πρώτα η αποχώρηση περίπου 15 μεταναστών με βεβαρημένη υγεία, μέσα σε ειδικά οχήματα, ενώ ξεκίνησε και μεταφορά αγαθών και προμηθειών που πρόσφερε ο Ερυθρός Σταυρός. 
 
Νωρίτερα, μεταναστευτικές και μουσουλμανικές οργανώσεις, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, είχαν απευθύνει έκκληση για έξοδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More