Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Χιόνια στα ορεινά, βροχές στην Αθήνα- Θεσσαλονίκη


Πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στις περισσότερες περιοχές της Δυτικής Κεντρικής και Νότιας χώρας. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 9 Μποφόρ.

Στην Αττική θα εκδηλωθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Ο καιρός θα βελτιωθεί το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις ενώ στα γύρω ορεινά θα χιονίσει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –1 έως 8 βαθμούς Κελσίου

Στην Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου, θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απ 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν σε περιοχές της Θεσσαλίας με χαμηλό υψόμετρο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Ωστόσο από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου

Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, που κατά τόπου θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι βορειοανατολικοί 7-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More