Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ικανοποίηση για τη συμφωνία επανεισδοχής

Την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων σχετικά με τη συμφωνία επανεισδοχής ΕΕ-Τουρκίας εξέφρασε από τις Βρυξέλλες η αρμόδια για τις εσωτερικές υποθέσεις επίτροπος Σεσίλια Μάλστρομ.

Οι τελικές διευθετήσεις για το σχέδιο συμφωνίας επανεισδοχής ΕΕ-Τουρκίας έχουν συμφωνηθεί και οι διαπραγματεύσεις έχουν ολοκληρωθεί, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Σ. Μάλστρομ.

Σύμφωνα με την κοινοτική επίτροπο, το αποτέλεσμα αυτών των διαπραγματεύσεων είναι «πολύ ισορροπημένο» και θα συμβάλει στην αποτελεσματική διαχείριση της παράνομης μετανάστευσης στην περιοχή.

Στην ίδια ανακοίνωση, η Σ. Μάλστρομ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την τουρκική πλευρά για την εποικοδομητική συμβολή της στη διάρκεια της διαπραγμάτευσης και τονίζει ότι το κείμενο του σχεδίου συμφωνίας έχει πλέον υποβληθεί στα κράτη μέλη της ΕΕ.

Η Σ. Μάλστρομ εκφράζει ακόμη την πεποίθηση ότι τα κράτη μέλη θα εγκρίνουν αυτή τη συμβιβαστική λύση ώστε να υπάρξει τελική συμφωνία στο Συμβούλιο Εσωτερικών υποθέσεων και Δικαιοσύνης της ΕΕ στις 24 Φεβρουαρίου.

Η Σ. Μάλστρομ σημειώνει τέλος ότι αυτή η σημαντική εξέλιξη ανοίγει νέες προοπτικές για την ενίσχυση της συνεργασίας με την Τουρκία στον τομέα της θεώρησης διαβατηρίων αλλά και σε άλλου τομείς, ώστε να υπάρξει βελτίωση στην κυκλοφορία των πολιτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More