Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Αγρότες κατέλαβαν υποκατάστημα του ΕΛΓΑ

Στην κατάληψη του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στη Βέροια προχώρησαν από τις 11:00 αγρότες της ΠΑΣΕ Πέλλας και Ημαθίας, που διεκδικούν τη μετατροπή του οργανισμού σε αποκλειστικά κρατικό φορέα, με πλήρη ασφάλιση αγροτικής παραγωγής και κεφαλαίου για το 100% των ζημιών από όλους τους φυσικούς κινδύνους και κάλυψη ελλειμμάτων του από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Ανάλογες κινητοποιήσεις πραγματοποιούν αγροτοσυνδικαλιστικές οργανώσεις σε υποκαταστήματα των ΕΛΓΑ σε όλη την Ελλάδα.

Αύριο, οι αγρότες αναμένεται να πραγματοποιήσουν συμβολικές καταλήψεις στα υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας, για την οποία ζητούν να παραμείνει υπό κρατική «ομπρέλα».

Στο μεταξύ, το Σάββατο το πρωί η ΠΑΣΥ έχει καλέσει σύσκεψη στο Κιλκίς, προκειμένου να καθοριστεί το τι μέλλει γενέσθαι με τις κινητοποιήσεις της οργάνωσης, από την ερχόμενη εβδομάδα. Παράλληλα, θα οργανώσουν και το συλλαλητήριο που προγραμματίζουν για τις 5 Φεβρουαρίου, στα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης για την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία, «Zootechnia», στη Θεσσαλονίκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More