Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Δημοσκόπηση για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους


Μηδαμινό θεωρούν 50 οικονομολόγοι το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, ενώ μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να επιμηκυνθεί η περίοδος αποπληρωμής των δανείων που λαμβάνει η Ελλάδα από την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 50 οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters έδωσαν πιθανότητα 15% στην αναδιάρθρωση του χρέους για το πρώτο εξάμηνο του έτους και 45% για την επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείων ύψους 110 δισ. ευρώ.

Τουλάχιστον ένα κράτος μέλος θα εγκαταλείψει την ευρωζώνη εντός της επόμενης πενταετίας ενώ η Ελλάδα και η Ιρλανδία θα χρεοκοπήσουν, αναφέρει άλλη δημοσκόπηση που διενήργησε η οικονομική υπηρεσία Bloomberg μεταξύ χιλίων πελατών της, διαχειριστών κεφαλαίων, αναλυτών και χρηματιστών.

Προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ευρωομολόγων βαδίζει η Ευρώπη, παρά τις έντονες αντιδράσεις που εξακολουθεί να εγείρει η ιδέα για την επίλυση της δημοσιονομικής κρίσης, επισημαίνει από την πλευρά της στο κύριο άρθρο της η έγκυρη βελγική εφημερίδα L' Echo με τίτλο «Tα ομόλογα της ΕΕ λειτουργούν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More