Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Αδειάζει η Νομική!


Σε άλλο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας θα μεταφερθούν την Πέμπτη οι μετανάστες – καταληψίες της Νομικής. Μετά από πολύωρες συσκέψεις οι πρυτανικές αρχές ανακοίνωσαν αργά το βράδυ της Τετάρτης την επίτευξη συμφωνίας με τέσσερις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που θα αναλάβουν τη … μετακόμιση.

Πρόκειται για τον «Ερυθρό Σταυρό», τους «Γιατρούς του Κόσμου», την «Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης Ψυχικής Υγιεινής» και την «Αποστολή»- οι οποίες, μαζί με το Πανεπιστήμιο της Αθήνας, θα μεριμνήσουν για την εγκατάσταση και την υποστήριξη των μεταναστών στο νέο χώρο.

Το Πανεπιστήμιο μπήκε εγγυητής για την ασφαλή μεταφορά των μεταναστών με δικά του μέσα και τη συνδρομή της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Γ. Παπανδρέου: «Όχι στο μπάχαλο…»

«Δεν είναι στην πρόθεσή μας να ασκήσουμε βία, αλλά δεν θα υποκύψουμε σε βίαιους εκβιασμούς» είχε διαμηνύσει την Τετάρτη ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Επιτέθηκε μάλιστα στα κόμματα της Αριστεράς λέγοντας ότι η πρόοδος και η κοινωνική δικαιοσύνη που ευαγγελίζονται δεν συμβαδίζουν με την ανομία και το μπάχαλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More