Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

«Ιερός» πόλεμος για το παγκάρι

Μήλον της...Έριδος αποτελεί το παγκάρι του ιερού ναού Κομποτάδων της Φθιώτιδας, καθώς τόσο ο εφημέριος του ναού, όσο και οι επίτροποι-πολίτες επιθυμούν τον έλεγχο του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του LamiaFM-1 ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, όλα άρχισαν τον περασμένο Ιούλιο όταν ο ιερέας αυθαίρετα αντικατέστησε την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου της εκκλησίας.

Στη συνέχεια απαίτησε από τους επιτρόπους να του παραδώσουν το ταμείο, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν ισχυριζόμενοι ότι αυτό μπορεί να γίνει όταν οριστεί νόμιμα νέος ταμίας, αφού ο προηγούμενος αποχώρησε.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, προ ήμερων όταν έγινε εκκαθάριση και οι επίτροποι άνοιξαν το παγκάρι για να μετρήσουν τις εισπράξεις και ακολούθως να μετατρέψουν τα κέρματα σε χαρτονομίσματα, ο πάπας ζήτησε ένα χρηματικά πόσο για… τον εαυτό του.

Χτες ο μητροπολίτης Φθιώτιδας απέστειλε στις Κομποτάδες τόσο τον αρχιερατικό πατέρα Ραφαήλ όσο και τον εκπρόσωπό του π.Νεόφυτο Ραφαηλίδη προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More