Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Συνέχεια στις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής

Συνέχεια ερευνών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε σπίτι στην οδό Θεμιστοκλέους 18, στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κτίριο δεν έχει βρεθεί οπλισμός ή άλλα αξιόλογα ευρήματα καθώς, ενώ διαρρέεται ότι η έρευνα έχει σχέση με τη σύλληψη του Μιχάλη Νικολόπουλου το μεσημέρι της Τετάρτης στην Νέα Κηφισιά.

Επιπλέον, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πραγματοποιήθηκε η προσαγωγή ενός ατόμου, ωστόσο δεν έχουν βρεθεί στοιχεία εναντίον του και αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

Η μονοκατοικία είχε ενοικιαστεί από άτομο που έδωσε ταυτότητα με τα στοιχεία: Γεώργιος Μποτσόγλου του Παναγιώτη και της Φρειδερίκης, γεννηθείς στις 5 Δεκεμβρίου 1978 στη Θεσσαλονίκη. Η ταυτότητα φέρει αριθμό ΑΕ-165370 και φέρεται να εκδόθηκε στις 23 Ιανουαρίου 2007 από το τμήμα Ασφάλειας Άνω Πόλης στη Θεσσαλονίκη. Η ταυτότητα αυτή δεν περιλαμβάνεται στις πλαστές που έχει βρει μέχρι στιγμής η αστυνομία, αν και οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εκφράζουν την βεβαιότητά τους ότι πρόκειται -επίσης- για πλαστή.

Η μονοκατοικία νοικιάστηκε πριν από δύο μήνες ενώ τα αντικείμενα που βρήκαν οι αστυνομικοί (έπιπλα, κρεβάτι κ.α.) οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το σπίτι αυτό είχε νοικιαστεί για να χρησιμεύσει ως κρησφύγετο για τους τρεις καταζητούμενους για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More