Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Νέα εντάλματα για τα «τρόμο-δέματα» - «Καθαρό» το πιστόλι του Νικολόπουλου

Τρία νέα εντάλματα σύλληψης, για ήδη καταζητούμενους για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» εξέδωσαν οι Εφέτες Ανακριτές. Αφορούν στην αποστολή 14 παγιδευμένων δεμάτων σε πρεσβείες στην Αθήνα και ξένους ηγέτες στο εξωτερικό.

Τα νέα εντάλματα εκδόθηκαν για τους Γιώργο Νικολόπουλο, αδελφό του 23χρονου που συνελήφθη στην Κηφισιά, Νταμιανό Μπολάνο και Χρήστο Τσάκαλο, αδελφό του Γεράσιμου Τσάκαλου που συνελήφθη επ' αυτοφώρω τον περασμένο Νοέμβριο με τον Παναγιώτη Αργυρού για τα «τρόμο-δέματα».

Στην υπόθεση των παγιδευμένων δεμάτων είναι ήδη κατηγορούμενοι μαζί με τους Γεράσιμο Τσάκαλο και Παναγιώτη Αργυρού, οι Χάρης Χατζημιχελάκης, Γιώργος Καραγιαννίδης και Αλέξανδρος Μητρούσιας. Οι τέσσερις τελευταίοι δικάζονται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

«Καθαρό» το πιστόλι, έρευνα σε σπίτι στη Ν. Χαλκηδόνα

Νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία πραγματοποίησε ερευνα σε σπίτι επί της οδού Σαλαμίνας, στη Νέα Χαλκηδόνα.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι έχουν βρει οι αστυνομικοί και αν πρόκειται για ακόμη ένα από τα κρησφύγετα που είχαν νοικιάσει μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων. Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες, δε βρέθηκε οπλισμός.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια προσαγωγή.

Οι νέες έρευνες της Αντιτρομοκρατικής έρχονται μια μέρα μετά τη σύλληψη του καταζητούμενου Μιχάλη Νικολόπουλου, στη Νέα Κηφισιά. Εναντίον του εκκρεμούσαν δυο εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στους "Πυρήνες" αλλά και για την αποστολή των παγιδευμένων δεμάτων τον περασμένο Νοέμβριο.

Αργά το μεσημέρι, ο 23χρονος συλληφθέντας, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον Εφέτη Ανακριτή, για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Στο μεταξύ, τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στο πιστόλι, τύπου Glock, 9 χιλιοστών που βρέθηκε πάνω του, τη στιγμή της σύλληψής του, έδειξαν ότι είναι "καθαρό" και δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε καμία τρομοκρατική ενέργεια.

newsit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More