Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Περικοπές στο BBC..

Κατά 25% θα μειώσει τον προϋπολογισμό του για το διαδίκτυο το βρετανικό πρακτορείο BBC. Η μείωση που ισοδυναμεί με 34 εκατομμύρια λίρες μέσα σε δύο χρόνια, εκτιμάται πως θα στοιχίσει τις θέσεις εργασίας σε 360 εργαζόμενους. Σήμερα, ο προϋπολογισμός του BBC για το διαδίκτυο ανέρχεται στα 161 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνολικά, η διοίκηση έχει δεσμευτεί να μειώσει κατά 20% τον προϋπολογισμό μέχρι το 2017.

Οι περικοπές του BBC Online θεωρείται ότι αποτελούν προάγγελο για περαιτέρω περικοπές στον οργανισμό, προκειμένου να καλύψει τους στόχους που επιβάλει η συμφωνία με την κυβέρνηση.

Για "περιφρόνηση του BBC για το σκληρά εργαζόμενο προσωπικό" έκανε λόγο η βρετανική Εθνική Ένωση Δημοσιογράφων, προειδοποιώντας για αντιδράσεις σε περίπτωση απολύσεων.

Στον αντίποδα, "οδυνηρές" χαρακτήρισε τις αλλαγές ο γενικός διευθυντής του BBC, Mark Thomson, τονίζοντας ότι το BBC Online είναι "στην καρδιά του ψηφιακού μέλλοντος του οργανισμού".

Από τις 360 θέσεις που περικόπτονται, οι 120 είναι από το τμήμα Future Media & Technology, 90 από το BBC Vision, 39 από το Audio & Music, 17 από το Children's, 24 από το Sport kai 70 δημοσιογράφων που εργάζονται στο τμήμα εσωτερικών ειδήσεων και αλλού.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More