Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Μίλαν - Τότεναμ 0-1

Μια σπουδαία νίκη, που τη φέρνει «αγκαλιά» με την πρόκριση στα προημιτελικά πανηγύρισε η Τότεναμ, επικρατώντας 1-0 της Μίλαν μέσα στο «Σαν Σίρο» στο πρώτο μεταξύ τους ματς, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πίτερ Κράουτς στο 80’ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, μετά από υπέροχη προσπάθεια και ασίστ του Λένον, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στα «σπιρούνια», ενόψει της ρεβάνς στο Λονδίνο στις 9 Μαρτίου.

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, κάτι που οφειλόταν και στην έντονη βροχόπτωση. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη, αλλά οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν περισσότερες τελικές προσπάθειες, χωρίς πάντως να σημειωθεί η κλασική ευκαιρία.

Οι «ροσονέρι» ανέβηκαν μετά το 20λεπτο, όμως αδυνατούσαν να μπουν στην περιοχή των «σπιρουνιών», καθώς οι Ιμπραΐμοβιτς και Ρομπίνιο ήταν απομονωμένοι στην επίθεση, ενώ ο Σέιντορφ, που είχε αναλάβει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση, ήταν εκτός κλίματος αγώνα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μαξ Αλέγκρι έκανε τη δεύτερη αλλαγή του (στο 18’ είχε αντικατασταθεί αναγκαστικά ο γκολκίπερ Αμπιάτι λόγω τραυματισμού), περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Πάτο αντί του Σέιντορφ και οι γηπεδούχοι έγιναν πιο δραστήριοι και πιο κινητικοί στην επίθεση, όμως και πάλι δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Γκόμες, με εξαίρεση

Η Μίλαν διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα, ευκαιρίες όμως δεν έκανε και δέκα λεπτά πριν το φινάλε η Τότεναμ «χτύπησε» στην αντεπίθεση, «πληγώνοντας» την ομάδα του Αλέγκρι. Ο Σάντρο έκλεψε στο χώρο του κέντρου και ο Μόντριτς, που λίγο νωρίτερα είχε περάσει αντί του Φαν ντερ Φάαρτ, έβγαλε στην κόντρα τον Λένον. Ο ταχύτατος Αγγλος χαφ πέρασε σαν... σταματημένο τον Γιέπες και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Κράουτς, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε -σε κενή εστία ουσιαστικά- να πλασάρει εύστοχα τον Αμέλια.

Στο τελευταίο 10λεπτο, οι «ροσονέρι» βγήκαν όλοι μπροστά για την ισοφάριση και στο 94’ ο Ιμπραΐμοβιτς σκόραρε με γυριστό σουτ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για καθαρό φάουλ του Σουηδού στον Ντόουσον. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, με τους παίκτες του Χάρι Ρέντναπ να πανηγυρίζουν στο φινάλε μια ιστορική νίκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More