Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Τα φώτα στο Λονδίνο

Την σκυτάλη από Μίλαν, Τότεναμ, Βαλένθια και Σάλκε, παίρνουν απόψε το βράδυ οι Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Ρόμα και Σαχτάρ, με την αναμέτρηση στο «Emirates» να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα
Ώρα για εκδίκηση ή συνέχεια στην παράδοση; Με μοναδικό στόχο να συνεχίσει τις… πελατειακές σχέσεις που έχει αποκτήσει στις συναντήσεις της με την Άρσεναλ, θα εμφανιστεί στο «Emirates» η Μπαρτσελόνα. Το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρντιόλα με οδηγό την προϊστορία κόντρα στους «κανονιέρηδες» (2006 επικράτησε 2-1 στον τελικό του Παρισιού, 2010 την απέκλεισε στα προημιτελικά με συνολικό σκορ 6-3 και τέλος την περίοδο 1999-2000 στην φάση των ομίλων πάλι πήρε το πάνω χέρι με συνολικό σκορ 5-3), εμφανίζεται έτοιμο να συνεχίσει την παράδοση κάνοντας το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Από την άλλη, τα «μωρά» του Άρσεν Βενγκέρ δεν ξεχνούν τον περσινό αποκλεισμό ο οποίος συνοδεύτηκε με… τεσσάρα και καρέ του Λιονέλ Μέσι, πιστεύοντας πως φέτος ήρθε η ώρα να πάρουν την εκδίκησή τους. Μπακαρί, Σανιά, Βερμάελεν και Φαμπιάνσκι δεν υπολογίζονται από τον Αλσατό τεχνικό που αναγκάζεται να προβεί σε αλχημείες όσον αφορά την κατάρτιση της ενδεκάδας.

Ρόμα - Σαχτάρ Ντόνετσκ
Η Ρώμη στις φλόγες! Η πρόκριση στην επόμενη φάση αποτελεί μονόδρομο για την βιωσιμότητα της Ρόμα καθώς το ταμείο είναι… μείον ενώ και αγωνιστικά οι τζιαλορόσι ψάχνουν την ανάστασή τους. Η ήττα από την Νάπολι ξεχείλισε το ποτήρι, με την Ροζέλα Σένσι να «τρίζει τα δόντια» στους ποδοσφαιριστές, ζητώντας τους να αλλάξουν άρδην αγωνιστικό πρόσωπο και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αντριάνο, Σέρτζιο, Πιζάρο ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Τότι. Στον αντίποδα, η Σαχτάρ Ντόνετσκ βλέπει ως πρόκληση τις αναμετρήσεις με την Ρόμα, καθώς ο δρόμος προς την ευρωπαϊκή καταξίωση είναι κάτι παραπάνω από ορατός. Για την μάχη της Ρώμης, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Φερναντίνιο, Κόμπιν, Κούτσερ και Στεπανένκο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More