Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Φυλάκιζαν, έδερναν και βίαζαν ανήλικες για... εκπαίδευση!!!

Ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα σωματεμπορίας εξάρθρωσε η Αστυνομία που συνέλαβε 8 άτομα που έφερναν από τη Ρουμανία ανήλικες κοπέλες και τις έβαζαν να δουλεύουν διπλοβάρδιες σε οίκους ανοχής.

"Θέλω από την καθεμία από εσάς χίλια ευρώ την ημέρα" ήταν η απαίτηση του προαγωγού αλλά και οι μοναδικές ελληνικές λέξεις που με ξύλο και βιασμούς έμαθαν οι ανήλικες Ρουμάνες που έρχονταν στην Ελλάδα να δουν λίγο φως και συνήθισαν στο ημίφως του οίκου ανοχής που ήταν κλειδωμένες.

Για να "φέρουν" τα χίλια ευρώ ημερησίως έπρεπε να "ικανοποιούν" όλες αναντίρρητα τις ορέξεις περίπου 50 με 60 πελατών την ημέρα, ακόμα και αν έπρεπε να "δουλεύουν" καθημερινά 16 με 20 ώρες.

Οι προαγωγοί είχαν και διεστραμμένες απόψεις περί ανατομίας καθώς όλες οι κοπέλες ανακρινόμενες αποκάλυψαν πως βιάζονταν φύσει και παρά φύσει πριν κατέβουν στην "πασαρέλα" του οίκου ανοχής για να γίνουν πιο ελαστικές!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More