Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Δολοφόνησε τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά

Ένας άνδρας από το Ιράκ, φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά για άγνωστο προς το παρόν λόγο. Η γυναίκα έμενε με τον βάναυσο άνδρα της μόνο και μόνο για χάρη των παιδιών τους.

Το πτώμα της 24χρονης Joy Small βρέθηκε δίπλα από εκείνο του 3χρονου γιου της Aubarr και της 2χρονης κόρης της Chanarra στο σπίτι τους στο Leicester της Αγγλίας, το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν σε αυτό το αποτρόπαιο θέαμα, αφότου ανακάλυψαν το πτώμα του 32χρονου συζύγου της Small, Aram Aziz σε ένα πάρκο την προηγούμενη ημέρα.

Ο Aziz περιγράφεται ως «ανθρωπόμορφο τέρας» και στα χέρια του η νεαρή κοπέλα πέρασε μόνο άσχημες στιγμές. Μάλιστα, κατά το παρελθόν, την είχε λούσει με βενζίνη και είχε προσπαθήσει να την κάψει ζωντανή.

Σύμφωνα με τους φίλους του ζευγαριού, η γυναίκα τον φοβόταν τόσο πολύ που είχε τοποθετήσει ένα κουμπί πανικού στο διαμέρισμά της και έκρυβε ένα σφυρί κάτω από το μαξιλάρι της.

Η άτυχη Small είχε χωρίσει για κάποιο διάστημα με τον 32χρονο, αλλά επέστρεψε και πάλι μαζί του «για χάρη των παιδιών» όπως έλεγε. Όλοι λένε για την 24χρονη ότι ήταν μια πολύ καλή γυναίκα και αγαπούσε υπερβολικά τα παιδιά της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More