Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Έπιασαν τον σύζυγο της υπουργού να αγοράζει ecstasy

Η πρωθυπουργός της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Κριστίνα Κένελι, δήλωσε ότι στηρίζει την υπουργό Παιδείας, Βέριτι Φέρθ, ο σύζυγος της οποίας συνελήφθη να έχει ναρκωτικά στην κατοχή του.

Ο Μάθιου Τσέζνερ, σύζυγος της υπουργού Παιδείας, συνελήφθη την Παρασκευή να αγοράζει το ναρκωτικό χάπι ecstasy από έμπορο ναρκωτικών και τώρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 4 Απριλίου.

Η υπουργός δήλωσε ότι ο σύζυγός της παραιτήθηκε αμέσως μετά τη σύλληψη από επικεφαλής του γραφείου του υπουργού Οδικών Συγκοινωνιών, Ντέβιντ Μπόργκερ.

«Είμαι εξαγριωμένη, πληγωμένη και απογοητευμένη. Ο σύζυγός μου έκανε ένα μεγάλο λάθος. Τον αγαπώ όμως και πάνω από όλα θέλω να είναι καλά» δήλωσε η υπουργός.

Από την πλευρά της, η πρωθυπουργός, η παράταξη της οποίας απειλείται με μεγάλη ήττα στις εκλογές του Μαρτίου, εξέφρασε τη λύπη της για το συμβάν και συμπλήρωσε ότι στηρίζει την υπουργό της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More