Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Λεηλάτησαν δημοτική αποθήκη στον Βόλο

Δεν άφησαν τίποτα μέσα στην αποθήκη του δήμου Βόλου την οποία διέρρηξαν, οι άγνωστοι κλέφτες μεταλλικών αντικειμένων! Ό,τι μεταλλικό βρήκαν, κυρίως υδρομετρητές και βάνες, το… «σήκωσαν» με σκοπό να το πουλήσουν σε χυτήρια και να εισπράξουν το αντίτιμο!

Η αποθήκη δεν φυλάσσεται τις νύχτες κι έτσι οι δράστες έκαναν τη δουλειά τους ανενόχλητοι. Παραβίασαν την κλειδαριά της εισόδου και μπήκαν στο εσωτερικό της αποθήκης, από την οποία άρπαξαν 393 υδρομετρητές αξίας 6.000 ευρώ και 433 διακόπτες νερού αξίας 2.000 ευρώ! Αμέσως μετά, έφυγαν το ίδιο αθέατοι όπως ήρθαν.

Η διάρρηξη της αποθήκης που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Βόλου, έγινε αντιληπτή από έναν υπάλληλο ο οποίος έφτασε νωρίς το επόμενο πρωί για να αναλάβει υπηρεσία και αμέσως ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα για δακτυλικά αποτυπώματα και κάνουν προανάκριση για να εντοπίσουν τους εισβολείς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More