Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ή θα νομιμοποιηθούμε ή θα πεθάνουμε

Αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τέλους την απεργία πείνας εμφανίζονται οι μετανάστες που βρίσκονται στο κτήριο της οδό Ηπείρου, οι οποίοι διεκδικούν την νομιμοποίηση τους.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 23χρονος Ρασίντ τόνισε ότι γι’ αυτούς δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

"Δεν έχω σταματήσει εδώ και 6 χρόνια να δουλεύω. Έχω φύγει από την δουλειά μου για να συμμετάσχω στην απεργία Το μόνο που ζητάμε είναι τα δικαιώματά μας. Δεν κάνουμε πίσω. Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους από εδώ. Άλλη μεταφορά δεν πρόκειται να ξαναγίνει. Δεν αντέχουμε άλλη ταλαιπωρία. Ή θα κερδίσουμε τα δικαιώματά μας, ή θα πεθάνουμε", ανέφερε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι περισσότεροι από τους μετανάστες είναι εμφανώς καταβεβλημένοι, με τους 104 από αυτούς να ζουν σε αντίσκηνα στον προαύλιο χώρο ενώ οι 137 ζουν στον πρώτο όροφο και το ημιυπόγειο του κτηρίου.

Τους μετανάστες φροντίζουν υγειονομικά οι Γιατροί του Κόσμου και άλλες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, οι οποίες έχουν μεταφέρει χημικές τουαλέτες και ντουζιέρες, ενώ οι γιατροί τους κάνουν προληπτικές εξετάσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More