Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τον έκλεψε τρεις φορές μέσα σε μια νύχτα!

Αλλιώς φανταζόταν το Σαββατόβραδό του ένας άνδρας στα Ιωάννινα, που είχε την ατυχία να πέσει στον πιο πλεονέκτη και επίμονο ληστή ο οποίος μάλιστα δεν είχε καν όπλο! Οι απειλές του, όμως, ήταν αρκετές για να ληστεύει το θύμα του όλη νύχτα!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα στους αστυνομικούς αφήνοντάς τους εμβρόντητους, ο άγνωστος –όπως ισχυρίστηκε- δράστης τον λήστεψε ούτε μια, ούτε δύο, αλλά… τρεις φορές!

Αρχικά, τον σταμάτησε στον δρόμο και, απειλώντας τον ότι θα του κάνει κακό, τον υποχρέωσε να του δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του και το κινητό του. Επειδή, όμως, του φάνηκαν λίγα, τον εξανάγκασε να πάνε μαζί σε ένα Α.Τ.Μ. τράπεζας και να κάνει… ανάληψη!

Αφού πήρε και ένα σχετικά μεγάλο χρηματικό ποσό, ο δράστης σκέφτηκε να… επισκεφτεί και το σπίτι του πρόθυμου θύματος, από το οποίο άρπαξε και άλλα χρήματα, μια οθόνη υπολογιστή, μια κονσόλα, δυο ξυριστικές μηχανές και δυο usb! Μετά από αυτά, επιτέλους τον άφησε και εξαφανίστηκε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More