Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Βγήκε από τη φυλακή και συνέχισε τις διαρρήξεις

Κάτι παραπάνω από έξι μήνες πέρασε στην φυλακή ένας σεσημασμένος κακοποιός που είχε συλληφθεί το καλοκαίρι για σειρά κλοπών και διαρρήξεων σε σπίτια της Αττικής. Όμως, μόλις αποφυλακίστηκε άρχισε πάλι τα ίδια, ώσπου πιάστηκε στα «πράσα» στο Άργος και αποκαλύφθηκε η πλούσια δράση του!

Ο κακοποιός, που είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, έγινε αντιληπτός από περιοίκους την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει ένα σπίτι και, πριν προλάβει να απομακρυνθεί, εντοπίστηκε από αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν. Σε μικρή απόσταση βρέθηκε ένα αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσε για να… αποθηκεύει τη λεία από τις κλοπές!

Όμως, δεν ήταν μόνος… Όπως αποδείχθηκε, ήταν μέλος σπείρας που είχε διαρρήξει ή είχε αποπειραθεί να διαρρήξει συνολικά εννέα σπίτια στο Ναύπλιο και την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας! Ο συλληφθείς πήρε και πάλι τον γνώριμό του δρόμο για τον… εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους συνεργούς του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More