Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Σκοτώνουν εν ψυχρώ όποιον διαδηλώνει εναντίον του Καντάφι

"Μισθοφόροι" που μεταφέρθηκαν στη Μιζουράτα με ελικόπτερα του καθεστώτος του Καντάφι άνοιξαν πυρ εναντίον διαδηλωτών την ώρα που βρίσκονταν στην κηδεία των θυμάτων των χθεσινών συγκρούσεων, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα.

Μιλώντας στο Γαλλικό πρακτορείο ο αυτόπτης μάρτυρας διευκρίνισε οτι δύο ελικόπτερα μετέφεραν "μισθοφόρους" σε αυτή την πόλη, την τρίτη μεγαλύτερη της Λιβύης, που βρίσκεται 150 χιλιόμετρα ανατολικά της Τρίπολης. Κατα τη διάρκεια της συνομιλίας με το γαλλικό πρακτορείο ακούγονταν πυροβολισμοί.

Την ίδια ώρα, συνεδριάζει εκ νέου σήμερα το συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ προκειμένου να αποφασίσει πάνω σε ψήφισμα που μιλά για “Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας”. Οι ΗΠΑ έχουν ήδη επιβάλλει μονομερείς κυρώσεις. Ο πρόεδρος Ομπάμα υπέγραψε διάταγμα με το οποίο μπλοκάρονται όλες οι συναλλαγές με τη Λιβύη και “παγώνοντας” όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Καντάφι και των παιδιών του που ελέγχουν οι ΗΠΑ.

Η ΕΕ συμφώνησε επίσης να επιβάλλει εμπάργκο στην πώληση όπλων και να απαγορεύσει τα ταξίδια προς τη Λιβύη για τους πολίτες της.

Πολεμικά πλοία καταπλέουν στην περιοχή
Έντονη είναι η πολεμική κινητικότητα στην περιοχή, με αρμάδα πολεμικών να βρίσκεται ήδη ανοιχτά της Λιβύης. Μεταξύ αυτών και η ελληνική φρεγάτα “Ψαρά”. Σύμφωνα με πληροφορίεςt, 15 πολεμικά βρίσκονται στην περιοχή : η βρετανική φρεγάτα HMS Cumberland, γερμανική φρεγάτα, ένα πετρελαιοφόρο, η ελληνική φρεγάτα ΨΑΡΑ, μία Ολλανδική φρεγάτα, τέσσερα ιταλικά πλοία τρία τουρκικά και τρία γαλλικά.

Η παρουσία των πολεμικών πλοίων δεν αποτελεί απλά μία επίδειξη δύναμης ή μια εγγύηση ασφάλειας για τους ξένους πολίτες που εγκαταλείπουν μαζικά τη Λιβύη. Έχουν ως αποστολή και την αποτροπή ενός μεταναστευτικού κύματος που έτσι κι αλλιώς αναμένεται από τη φλεγόμενη Λιβύη.

Ο Γάλλος υπουργός Άμυνας Αλέν Ζιπέ,δήλωσε χθες ότι «όταν μία κυβέρνηση είναι ανίκανη να προστατεύσει τους πολίτες της η διεθνής κοινότητα είναι υποχρεωμένη να παρέμβει». Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν που τη Πέμπτη δήλωνε ότι το ΝΑΤΟ δεν είχε πρόθεση να παρέμβει χθες φαινόταν λιγότερο βέβαιος για τη δήλωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γυρίζουν στην πατρίδα οι οκτώ Έλληνες από την Λιβύη
AWACS στον αέρα - SAS στη Μάλτα... Ετοιμάζουν επέμβαση;
Το ποτάμι αίματος δεν έχει τελειωμό στη Λιβύη - Video
Τον χαβά του ο Καντάφι: "Θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε"
Συγκλονιστικές εικόνες - Video με τις σφαγές του Καντάφι - Ακατάλληλο για παιδιά
Διαβάστε επίσης: Έφτασαν τα πρώτα δύο πλοία από τη Λιβύη!
Διαβάστε επίσης: Απογειώθηκαν τα C-130
Διαβάστε επίσης: “Στην πρεσβεία δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα”
Διαβάστε επίσης: Σήμερα το πρωί τα C-130 απογειώνονται για Λιβύη
Διαβάστε επίσης: Δεν θα διστάσει να σκοτώσει κόσμο!
Διαβάστε επίσης: Το τραβάει στα άκρα το σχοινί ο Καντάφι: Οι διαδηλωτές θα τιμωρούνται με θάνατο!
Διαβάστε επίσης: Δε φεύγει ο Καντάφι - Αναμένεται συνέντευξη τύπου του γιου του
Διαβάστε επίσης: 1.000 οι νεκροί της εξέγερσης στη Λιβύη - Χάος και αίμα
Διαβάστε επίσης: Ο Καντάφι «πνίγει» τη Λιβύη στο αίμα - 1.000 οι νεκροί της εξέγερσης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More