Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να βάλετε τις διαφημίσεις σας. Οι διαφημίσεις σας, πρέπει να είναι ή κείμενα, ή banner διαστάσεων
135 χ 400. Αν θέλετε να βάλετε banner και δεν έχεται, μπορούμε να το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

Στείλτε μας email και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League

Μέσα στην παράνοια του απόηχου του ντέρμπι, την ώρα που όλες οι ομάδες ξέμειναν από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, η κακομοίρα 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καλείται να μας αποδείξει ότι σε τούτο εδώ τον τόπο παίζεται και… ποδόσφαιρο.

Θα τα καταφέρει;

Οι «αιώνιοι», μία εβδομάδα μετά το παρατράγουδο του περασμένου Σαββάτου, θα προσπαθήσουν να μας κάνουν να ξεχαστούμε...

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Πανιώνιο, ενώ, από την άλλη, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, σε έναν αγώνα -που όπως δήλωσε και ο αρχηγός του- θα μετατραπεί σε γιορτή.

Κορμιά θα πέσουν στο Ηρακλής- SKODA Ξάνθη που ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα. Η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Κρήτη για το ματς με τον Εργοτέλη, ενώ ο συγκάτοικός της στους 34 βαθμούς, ΠΑΟΚ, φιλοξενεί την… ξεφουσκωμένη το τελευταίο διάστημα Καβάλα.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής
Σάββατο, 26/2

Ηρακλής-SKODA Ξάνθη (17:15)
Από τους 28 βαθμούς η… θέα δεν είναι και τόσο όμορφη. Το μάτι δεν χάνεται στο βάθος του τοπίου, εξαιτίας της ζώνης του υποβιβασμού που δεν απέχει πολύ και στέκεται εμπόδιο. Τόσο ο Ηρακλής όσο και η Ξάνθη, έχοντας συγκομιδή 28 βαθμών δεν έχουν απεμπλακεί από τα σενάρια υποβιβασμού και αμφότερες θέλουν το «τρίποντο» πάση θυσία. Κλισέ τύπου: «Αίμα και άμμος», «θα πέσουν κορμιά» χωράνε για να περιγράψουν το μεταξύ τους ματς.

Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου (17:15)
Πρόκειται, μέχρι στιγμής, για τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Βέβαια, κυρίως το δημιούργημα του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, με το ποδόσφαιρό που έχει παίξει φέτος έχει κάνει τη διαφορά. Θα καταφέρει στο ντεμπούτο του ο Κατσαβάκης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων; Θα πάρουν το τρίποντο οι «Φαίακες» για να νιώσουν σαν πούπουλο, απαλλαγμένοι από το μεγάλο άγχος της μάχης της σωτηρίας; Ίδωμεν…

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (19:30)
Φανταστείτε τη σύγχυση που θα προκαλούσε στο μυαλό ενός τουρίστα, ο οποίος δεν έχει ιδέα από ελληνικό ποδόσφαιρο, το γεγονός ότι ο χαμένος του μεγάλου ντέρμπι, την αμέσως επόμενη αγωνιστική, διοργανώνει κάτι σαν... γιορτή στην έδρα του! Τι θα σκεφτόταν άραγε για τη χώρα μας; Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να χαλαρώσει, γιατί ο Ατρόμητος, αποδεδειγμένα, είναι ικανός να χαλάσει οποιοδήποτε πάρτι.

Κυριακή, 27/2

Λάρισα-Άρης (15:00)
Κανείς τους δεν έχει περιθώριο για απώλειες. Από την μία η ΑΕΛ, η οποία έχει μείνει με την ελπίδα -αν χάσει τότε ίσως θα χάσει κι αυτήν- για να παραμείνει στην κατηγορία και από την άλλη ο ευρωπαίος Άρης, που μετά την περιπέτεια στο Μάντσεστερ, γλυκάθηκε και γνωρίζει ότι αν συνεχίσει να χάνει βαθμούς στην πατρίδα με τον ίδιο ρυθμό, τότε του χρόνου θα παρακολουθεί από τον καναπέ του το Europa League.

Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν, τόσο για τον Πανσερραϊκό όσο για τον Αστέρα, είναι "τελικοί". Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει μόνο με την ελπίδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αν χάσουν θα πρέπει κι αυτοί από την πλευρά τους να αρχίσουν να συμβιβάζονται με την ιδέα του υποβιβασμού. Άλλο ένα ματς της 24ης αγωνιστικής στο οποίο χωράνε όλα τα κλισέ...

Εργοτέλης-ΑΕΚ (17:15)
Απ’ έξω "κούκλα" και από μέσα… "πανούκλα" έχει γίνει η ΑΕΚ. Η ομάδα που ανατρέπει καθιερωμένα και παροιμίες, δοκιμάζεται στο «Παγκρήτιο» κόντρα στον Εργοτέλη που έχει κάθε δικαίωμα λόγω της θέσης του στον βαθμολογικό πίνακα να… προσανατολίζεται ευρωπαϊκά. Βέβαια, για να φύγει από την Κρήτη νικήτρια η Ένωση, θα πρέπει πρώτα να βγάλει από το μυαλό της τον στόχο του Κυπέλλου (την ερχόμενη Τετάρτη παίζει με τον ΠΑΟΚ).

ΠΑΟΚ-Καβάλα (17:15)
Ο «Δικέφαλος του Βορρά», έχοντας γλυκόπικρη γεύση στο στόμα από τον τρόπο που αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Europa League, φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη Καβάλα στην Τούμπα. Από τη μία ο Χάβος που, εκτός από την κούραση των παικτών του, έχει να διαχειριστεί και το γεγονός ότι την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα του δίνει αγώνα για το Κύπελλο με την ΑΕΚ και από την άλλη ο Κάσπερτσακ που προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των "αργοναυτών", οι οποίοι τον τελευταίο καιρό δείχνουν «ξεφουσκωμένοι».

Πανιώνιος-Ολυμπιακός (19:30)
Το ματς που εβδομάδες πριν το πρώτο σφύριγμά του έχει συζητηθεί όσο λίγα στη φετινή κούρσα της Σούπερ Λίγκας. Ο Πανιώνιος που «διψάει» για βαθμούς υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό χωρίς όμως να έχει στη διάθεσή του τα δύο πολύτιμα –και «ερυθρόλευκα»- όπλα του, τον Κώστα Μήτρογλου και τον Μιχάλη Γκαλίτσιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More